Ya Yana

Cerave гель для вмивання: мій відгук після використання

Cerave гель для вмивання: мій відгук після використання

Що особливо круто у засобах цього бренду, так це те, що ти одразу знаєш для кого та для чого вони призначені, бо це вказано прямо на пакованні. Тут: для нормальної та сухої шкіри. Моя комбінована, але тяжіє до сухості.

Основні компоненти у складі — це кераміди та гіалуронова кислота. Вони утримують вологу всередині та запобігають появі лущення.

Паковання дуже зручне, а дозатор якісний, вистачає одного натиску. Зручно брати з собою в подорожі. Сама консистенція досить приємна і легко наноситься на шкіру.

Аромату я майже не відчуваю, і як стверджує етикетка, віддушок у складі немає.

Cerave гель для вмивання: мій відгук після використання

Продукт добре очищує шкіру від себуму та бруду, але не з усією декоративною косметикою він впорається. Макіяж очей я все ще видаляю міцелярною водою, бо це найзручніший варіант для мене.

Після емульсії можна не вмиватися додатково пінкою, але закрити її тоніком і кремом точно варто.

Відчуття на шкірі після вмивання незвичні. На дотик шкіра аж скрипить від чистоти, але відчуття, що на шкірі з’являється якийсь додатковий шар. Так дають більшість косметичних продуктів з керамідами та гіалуроновою кислотою, бо ці компоненти і формують непомітний шар, який запобігає швидкому випаровуванню вологи. Ефект відчувається недовго, але саме завдяки йому шкіра довго зволожена та гладенька.

Дискомфорту чи висипань емульсія не викликала, тому гадаю, підійшла. На мої закорковані пори та чорні цятки продукт впливає не так помітно, як гідрофільна олія, але краще за просто пінку чи інші гелі для вмивання, які в мене були.

Продукт також підійде для очищення всього тіла і є достатньо комфортним при такому використанні. Але, я надто люблю ароматні та парфумовані гелі, тому повернуся до них.

Діліться враженнями та відгуками у коментарях))