SomovaFM

Гідрофільна олія 4в1 від MyIDi

Гідрофільна олія 4в1 від MyIDi

Гідрофільна олія із лінійки H2ydrO, яка підходить для шкіри схильної до комедонів, жирності та сухості - це як раз все про мене. Олійка призначена для демакіяжу, живлення та зволоження шкіри.

Містить у собі такі активи як:

  • Алантоїн - має протизапальний та заспокійливий ефект
  • Гіалуронова кислота - націлена на зволоження шкіри
  • Канабіс і Кераміди - як жирні килоти, які запобігають втраті вологи епідермесу.
  • Молочна кислота - запобігає розможенню бактерій на шкірі, що викликають акне.
  • Сечовина - створює захисну оболонку на шкірі, що захищає від зовнішніх шкідливих впливів
  • Цераміди - легко засвоються шкірою, відновлюють гідроліпідний бар'єр, насичують клітини вологою, усувають сухість та лущення.
Гідрофільна олія 4в1 від MyIDi

Олійка представлена в прозорій тарі із характерно стилізованою для бренду наліпкою. Має зручний невеличкий дозатор, з яким одного натиску цілком вистачає аби вмити обличчя. Та невеличка пластикова кришечку, яка захищає носик від пилу.

Гедрофільна олія майже прозора із злегла жовтуватим відтінком. По консистенції рідка та дуже приємна на дотик. Немає характерної для олійок в'язкості та надмірної жирності.

У літку я майже не фарбуюся, лише наношу спф і ця олійка гарно справляється з його видаленням. Не забиває пори та не залишає неприємного маслянистого відчуття на обличчі, лише гладку шкіру. Олійкою користуюся щодня впродовж місяця і ніяких нарікань.

Звісно ж випробовувала олійку й на змивання косметики, з чим вона теж добре справляється: водостійка туш або стійка помада змиваються без зайвих зусиль та натирань шкіри.

Спочатку розподіляю олійку на сухих руках і наношу на суху шкіру. Легкими масуючими рухами проходжуся по всьому обличу і потім додаю води, аби змити залишки олійки. Водою вона добре змивається, але після я все ж таки ще користуюся своїми гелями для вмиванняю.