Пусті пляшечки червня 2024

Пусті пляшечки червня 2024

Парфумований гель для душу Mermade Night In Paris 🟠

Перше знайомство з гелями для душу від Мермейд. Загалом позитивні враження - добре піниться і вишневий аромат, приємно користуватись. Аромат нагадав Cherry & Santal від Crumb, але у Мермейд він абсолютно не стійкий, відчуваю його лише в душі. Неекономний для мене: 200 мл пляшечка закінчилася менше ніж за 3 тижні (але використовувала 2-3 рази на день), не пам’ятаю щоб в мене так швидко закінчувались гелі для душу.

Очищувальний бальзам Heimish All Clean Balm Blister (пробник) 🟠

Улюбленець дівчат мені також сподобався, але зараз мені рідка гідрофільна олія зручніша, тому повний розмір поки не планую купувати. Також хочу спробувати версію з мандарином чисто з цікавості до аромату.

Sue Сонцезахисний крем для обличчя SPF 30 🟠

Купила його минулої осені на знижках, але не пам’ятаю коли відкрила. Влітку замінювала ним денний крем. Незважаючи на жирну шкіру крем лягав комфортно і добре зволожував без обтяження.

Не планую повторювати через в першу чергу цікавість до інших брендів сонцезахисту. Також в мене сильно підгорає що банка без маркування (хоча по відчуттях це PP5), відповідно я не всім компаніям можу здати цю банку на переробку. І ти ніколи не знаєш коли закінчиться крем бо він навіть ліхтариком не просвічувався:( І останнє фє - на пакуванні красиво написали zero waste, що переходить всі межі та є просто брехнею від виробника. Можливо не повторю крем з власних етичних причин.

The Doctor Дьоготь і іхтіол шампунь для волосся 🚫

Купувала для жирних коренів. Сушить так, що використовувала для побутових штук - помити пензлі чи навіть раковину. Аромат жахливий але вивітрювався відносно швидко. Не куплю більше

Doctors Hyalucica крем для обличчя 🟠

Другий тюбик, фанатіла від текстури, але повторювати більше поки не планую. Непогане зволоження, але для літа його занадто, а для зими недостатньо, нашарування мені не допомагає. Приємний загалом, але за такий ефект оверпрайс.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser ❤️

Чудовий як етап доочищення після демакіяжу та самостійна вмивалка зранку. Планую повторювати в гігантському об’ємі коли закінчу інші вмивалки. Не знайшла на мейкапі конкретно мій, додаю схожий (склад не порівнювала)

L’Occitane Almond Milk Concentrate молочко для тіла 🟠

Аромат - так, результат - ні. Лежить на моїй нормальній/сухій шкірі тіла як окремий шар, дуже радію, що не купила повний розмір одразу. З іншого боку, я б спробувала більш легку версію з цієї серії - L'Occitane Almond Milk Veil. А гель для душу з цієї серії - мій ван лав на холодний період.

Nivea Powder Touch ❤️

Мій улюблений дезодорант (язик не повертається назвати антиперспірантом) з ніжним ненав’язливим ароматом, повторюю мабуть разів 10 вже. Бренд змінював назву дезодоранту, що трохи плутає

Skin&Lab Vitamin C Brightening Serum 🚫

Нічого не зрозуміла, довикористала, бісилась на незручне пакування, більше не купуватиму

Tom’s of Maine зубна паста 🟠

Ядрьона м’ята виявилась занадто агресивною, повторю бренд, але інший смак

Ilia міні-туш для вій

Заклеєна ізострічкою через тиждень використання. Ефект дуже натуральний. Через недолуге пакування (ніколи не мала таких проблем з тріщинами на тюбику( і незручність щіточки не планую повторювати

Lamel All in One Tinted Lip Plumping Oil🟠

Нажаль протермінована. Люблю купити засіб для губ і не використати його до закінчення терміну придатності. Сподобався легкий тінт на губах, зручність і надійність пакування. Повторю можливо коли вирішу свою проблему з засобами для губ (тобто нескоро)

Цікава ваша думка з приводу засобів - з чим ви можете погодитися, а з приводу чого у вас кардинально інша думка?

Дякую, що дочитали