alena.rosee

Rose for Rosee | LIPSS

Rose for Rosee | LIPSS

Мені стало цікаво, що це за новий блиск такий , про який всі говорять ? Маючи в колекції різні популярні блиски типа Fenty , Kiko чи Clarins , стало ще цікавіше , бо ну що може бути такого в прозорому блиску ? А дещо все ж таки є. Давайте дивитись 💕

Rose for Rosee | LIPSS

Бренд позіціонує блиски , як іноваційні продукти з пептидами , я не технолог-косметолог , але ці штучки дійсно працюють з губами , точніше доглядають та мають накопичуваний ефект, краще , чим звичайні блиски 💕 Бренд Lipss

До складу ліппера входить комплекс із міметичним пептидом, який сприяє збільшенню об’єму губ, роблячи їх більш пухкими та соковитими , а також антиоксидантний вітамін Е та екстракт портулаку.

Авжеж, першим я покажу відтінок Rose 🌹

Це світло - рожевий відтінок та практично прозорий на губах , залежить від кольорового типу зовнішності, на моїх губах він дає дуже ніжно: відтінок рожевого прозорого шампанського 💕

Пакування миле, це коробочка з блиском всередині , сам блиск має зручний аплікатор.

Продукт дає на губах вологе сяйво , яке тримається достатньо довгий час та неймовірно приємне зволоження . Губи немов наповнені та соковиті 👄

При частому користуванні, ефект накопичення є, губи виглядають чудово 🤩

Ліппер не має смаку чи аромату , тримається як звичайний блиск , але його легко оновити хоч в дорозі , хоч на ходу 🤭 В самому засобі можна розгледіти світло-рожеві капсулки, які розчиняються на губах.

Блиск реально цікавий , він настільки круто заповнює губи , що іноді дивуюсь чи то мої губи 😁 користуюсь із задоволенням та згодом покажу ще такий ліппер 🤩