Фісташка

Кофеїновий догляд за тілом від Joko blend. Розкажу про переваги, недоліки та особистий досвід

Кофеїновий догляд за тілом від Joko blend. Розкажу про переваги, недоліки та особистий досвід

Я прихильниця саме кавових скрабів для тіла. Нещодавно подружилася з цукровим пінним скрабом, про який можна почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/40152/

Але кавові скраби в серденьку. Зараз пробіжимося по перевагах та недоліках кавових скрабів, як їх використовувати і поговоримо про саме цей скраб від Joko blend.

Почнемо з плюсів:

  1. Ці скраби дають дуже гарне очищення шкіри. Мабуть, найкраще серед усього, що я пробувала.
  2. Кофеїн допомагає покращенню кровообігу і омолодженню шкіри при тривалому використанні.
  3. Підвищує еластичність шкіри.
  4. Кофеїн допомагає в боротьбі з целюлітом та розтяжками.
  5. Його використовують також для обгортань.
  6. Ну і, звичайно ж, дуже приємний аромат.

Але є і кілька недоліків:

  1. Через те, що він активно відлущує шкіру, може бути сухість. Тому важливо після скрабування використовувати живильні та зволожуючі засоби.
  2. Може не підійти людям з чутливою шкірою.
  3. Може бути більш марким у порівнянні з іншими типами скрабів і потребує невеликого прибирання потім.

Ось так я використовую кавовий скраб для тіла:

  1. Запорукою гарного відлущення є добре підготовлена шкіра. Тому спочатку треба її розпарити. Я скрабуюсь або після прийняття ванни, або після прийняття гарячого душу.
  2. Далі я наношу скраб на окремі ділянки тіла. Роблю це поступово (спочатку одну ніжку проскрабую, потім іншу і т.д.). Таким чином скраб менше сиплеться у ванну і, відповідно, менше треба буде змивати.
  3. Для стимуляції кровообігу я ретельно масажую шкіру. Не давлю дуже сильно, щоб не пошкодити, але роблю інтенсивні кругові рухи. З'являється приємне поколювання і оніміння від дії жорстких кавових частинок.
  4. Ретельно змиваю його теплою водою. Ну і одразу душем змиваю залишки з ванни або душової кабінки.
  5. Наношу баттер або лосьйон для тіла для зволоження. Цей крок я ніколи не пропускаю.

Так як скраб досить жорсткий, я користуюсь ним раз на тиждень. Зараз у мене є ще цукровий скраб, який я використовую теж раз на тиждень. Таким чином скрабуюсь я 2 рази на тиждень і мені цього достатньо.

Я думаю, що використовувати його в сауні буде просто ідеально. Але я поки так не робила, бо все ж таки він маркий. Але уявляю, який може бути ефект після нанесення на розпарену шкіру.

Цей скраб мені дуже сподобався і не тільки тому, що я люблю кавові скраби. У складі також є корисні масла, що зволожують шкіру і роблять її м'якою після використання (але це не означає, що не треба додатково нанести зволоження).

Аромат неймовірний. Я поціновувач кави і для мене це ціла спа-процедура. Аромат кокосу присутній більше нотою аніж акцентом. При використанні враження що це капучино з кокосовим молочком. Мені подобається.

Я робила з ним обгортання і ось у цьому випадку масла діяли шикарно. Шкіра м'якенька, гладенька, приємна на дотик. Я наносила на розпарену шкіру скраб, масажувала і потім обгортала плівкою. Залишала це все на 15-20 хвилин і йшла змивати.

При використанні немає неприємних відчуттів, не пече, тільки трошки відчувається механічний вплив на шкірі, але відчуття приємне.

Змивається він з ванни легко і швидко. Достатньо пройтись теплим душем по поверхні і він стікає. Не залишає слідів.

Я користувалась ним регулярно 2 місяці і помітила, що дрібні розтяжки на ногах почали трошки зменшуватись і ставати менш помітними.

Єдиний мінус — це упаковка. Загалом вона непогана, але такі засоби краще робити в банці з герметичною кришкою. Все ж таки в душі не дуже зручно відкривати zip-замок, а потім закривати його.

Він виконує всі функції кавового скрабу:

  1. Гарно відлущує
  2. Не травмує шкіру
  3. Зменшує дрібні розтяжки
  4. Легкий у використанні
  5. Має приємний аромат

На відео видно що шкіра після скрабу виглядає більш пружною на наживленою, на відміну від правої, яка є більш сухою.

І тільки одне, що хотілося б попросити у виробників: змінити пакування.

Як висновок, скраб відмінний, дуже мені сподобався і я тепер хочу інші версії з цієї лінійки. Поглядаю на них.