Sofiia_Ts

Гель для вмивання Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel | PART 2

Гель для вмивання Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel | PART 2

Всім привіт! Мабуть багато хто стикнувся з проблемою жирного блиску влітку, який постійно турбує протягом дня, і навіть після нанесення крему.

Цей гель вирішить ці проблеми, бо крім очищення, зможе надати цей бажаний матовий бархатистий ефект та буде регулювати секрецію шкірного сала. Тому цей продукт ідеально підійде власницям жирної та комбінованої шкіри!

Внизу відео користування усією лінійкою! ⤵️

Гель для вмивання Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel | PART 2

Вся лінійка представлена в приємному пастельному відтінку зеленого кольору, справді по літньому ☀️

Гель у картонній дизайнерській коробці, на якій видно текстуру засобу, а також на якій вказана вся детальна інформація про продукт, спосіб застосування та склад. Баночка виконана із білого міцного пластику з зручним дозатором, який натискається та який відкривається поворот вліво. Аромат легкий, свіжий, мильний та трав'яний, майже не відчувається. Текстура густа, прозора та гелева, легко піниться.

Гель потрібно спочатку нанести на вологу шкіру, і тільки після спінити масажними рухами на обличчі. Це зумовлено тим, щоб компоненти більше спрацювали на шкірі, і такий спосіб дає більше очищення шкіри. Після вмивання шкіра м'яка, матова та шовковиста, трошки освітлена.

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Sodium Сhloride, Niacinamide, Polyquaternium-7, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Zinc PCA, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

Продукт на основі м'яких ПАР та синтетичних зволожувачах. А що саме відповідає за регуляцію шкірного сала, то це ніацинамід, який покращує текстуру та тон обличчя, надає освітлення, а також цинк, який регулює кількість виділеного себуму та може позитивно впливати на запалення, і саме він надає цей матовий ефект. Для заспокоєння, є такі складники як пантенол та алантоїн.

Гель для вмивання Joko Blend при щоденному використанні зможе не тільки просто очистити шкіру від забруднень, а й надати матовий та протизапальний ефект, не залишаючи по собі відчуття сухості та стягнутості, а й надати рівний тон 🤍