Дарина🦉

Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками

Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками
Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками

Привіт! Своє знайомство з бредном Yuka, я почала з нічного пілінга з молочною кислотою 10 % та пребіотиками. Ніколи раніше не користувалась таким форматом (хоча дуже схоже на сироватку).

💦Переваги та склад засобу (від виробника):

Молочний пілінг - один з різновидів поверхневого пілінгу на основі AHA-кислот. Його дія заснована на властивостях молочної (лактанової) кислоти. Порівняно з іншими AHA-кислотами, молочна вважається однією з м'яких, але при цьому ефективних.

💦Склад:

Aqua (Water), Lactic acid, Glycerin (vegetal), Arginine, Pentylene Glycol (vegetal), Propanediol (vegetal), Cellulose Gum, Xanthan Gum, Inulin, Cellulose, Glucose, Fructose, Sodium Hydroxide, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Hyaluronate acid, Rubus idaeus Extract.

-Лактанова кислота не має фотосенсибілізуючої дії і тому може використовуватися цілий рік. Влітку обов'язково використовувати сонцезахисний крем із мінімальним фактором захисту SPF 30 і не перебувати під сонцем тривалий час.

-Молочна кислота є натуральним і біологічно безпечним продуктом, оскільки бере участь у процесі обміну вуглеводів в організмі людини, а також є одним з компонентів натурального зволожуючого фактору шкіри (NMF). Лактанова кислота відноситься до альфа-гідроксикислот, тобто фруктових кислот. Лактанова кислота активізує оновлення клітин епідермісу, покращує мікроциркуляцію, сприяє прискоренню синтезування в дермі лікозаміногліканів і колагену, глибоко зволожує шкіру, зміцнює захисну функцію ліпідного бар'єру шкіри за рахунок збільшення синтезу керамідів, що містять лінолеат.

Оновлює та зволожує. М'яко злущуючи омертвілі клітини, молочна кислота допомагає роботі НУФ та сприяє наповненню міжклітинного простору вологою.

Бореться як із сухістю, так і з надмірною жирністю шкіри, регулюючи баланс епідермісу.

Має помітний антивіковий ефект. Оскільки молочна кислота працює на оптимальне зволоження, внаслідок її впливу покращується тургор шкіри, зморшки стають менш вираженими.

У поєднанні з комплексом пребіотиків, молочна кислота зменшує запалення та чутливість шкіри, які можуть виникнути після пілінгу.

💦Пілінг представлен в зручному форматі (для мене це формат класичних сироваток), пляшечка з міцного скла, темно синього кольору. Дуже вдала скляна піпетка разом з кришечкою, яка міцно закручивається. Піпетка гарно працює, та добре дозує засіб. Об'єм 30 мл (його вистачить на дуже довго).

💦Текстура та аромат:

Тексутра водяниста-гелева рідина, середньої густоти, прозорого кольору. Приємна до шкіри, легко розподіляється. До кінця не вбирається, залишає липкуватись. Я не люблю на своїй шкірі відчуття липкості, тому закривала його на ніч гіалуроновою сироваткою. Для мене це було ідеальне поєднання, і комфортні відчуття.

Засіб дуже економічний в використанні, завдяки своїй текстурі.

💦Аромат - дуже легкий натуральний аромат, я відчуваю малину, саме листя малини і абрикос. На шкірі залишається хвилин 10 після нанесення.

💦Спосіб використання від виробника:

Нанести кілька крапель гелю-пілінгу ввечері на попередньо очищену суху шкіру, рівномірно розподіляючи по всій поверхні шкіри обличчя та шиї. Не наносити на шкіру навколо губ та очей. Для пом'якшення дії пілінгу можливе нанесення зверху нічного крему, сквалану або гіалуронової сироватки.

💦Рекомендований курс - 3-5 процедур підряд щовечора, потім 1-2 рази на тиждень.

Я користувалась 5 разів підряд щовечора, наразі 1 раз на тиждень.

💦Що отримала:

Покращення кольору шкіри, він більш рівний, є маленький освітлювальний ефект ( помітила, що це накапичувальний ефект)

Гарно працює з почервонінням, вони не такі виразні, та зменшились в кількості

Заспокоює шкіру, мені подобається як виглядає шкіра зранку

Помітно працює з надмірною жирністю шкіри, бо саме в літку, це велика моя проблема

Добре відлущує, але при цьому шкіра зволожена

Візуально робить розширені пори менш помітними

Рельеф шкіри - бачу маленькі покращення, але повернусь до цього пункту через тижня чотири

Ще з плюсів для мене, що з ранку я без набряків. Шкіра підтягнута, тонус шкіри значно покращився!

Моїй проблемній роздратованій шкірі засіб підійшов, бо працює він лагідно, але дієво. В наступному дописі зроблю огляд на сироватку від цього ж бренду.

Задоволена, що познайомилась з цим брендом, та залюбки провжу з ним відносини (доречі у бренда є програма повторного використання тари, приймають назад скляну тару і нараховують за це бонуси!)

Дякую за увагу!

Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками
Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками
Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками
Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками
Нічний пілінг з молочною кислотою 10 % та пребіотиками