M O N D ✨️

Secret Infusion: У чому ж загадка?

Secret Infusion: У чому ж загадка?

Це нове видання 2024 року. Аромат відноситься до серії Infusion. Купувала у тревл-наборі, але обсяг представлений повноцінний – 30 мл.

Інформація про кожен парфум представлено ​​на коробці, а також окремо на флаконах. Оформлення у Zara як завжди: лаконічне та стильне.

Флакон виконаний із товстого прозорого скла, поверх якого розташувалися золоті написи. Розпилювач та ковпачок також у золотому кольорі. Розпилювач зручний.

Secret Infusion перекладається як "Секретна настойка". Я очікувала побачити тут якийсь містичний настрій, лісові ноти, загадковість... Але аромат виявився більш передбачуваним, хоч і дуже приємним.

Ноти:

  • Верхня нота: Груша;
  • Середні ноти: Півонія та Фіалка;
  • Базові ноти: Мускус та Кедр.

Загальні акорди:

>свіжий

>>квітковий

>>>фруктовий

>>>пудровий

>>>>фіалковий

>>>>>>рожевий

>>>>>>>солодкий

>>>>>>>>акватичний

>>>>>>>>>мускусний

>>>>>>>>>>деревний

Secret Infusion: У чому ж загадка?
Secret Infusion: У чому ж загадка?
Secret Infusion: У чому ж загадка?
Secret Infusion: У чому ж загадка?

У ароматів Infusion великий вміст спирту (78%), саме його і чуємо одразу після розпилення. Рекомендую не судити відразу і дати Secret Infusion проявити себе. Чекати довго не доводиться, спирт швидко вивітрюється та розкриваються основні ноти.

Аромат свіжий, ніжний, у міру солодкий. Легкість, жіночність, радість – це все про Secret Infusion. Його час весна-літо.

Виразно чується гарна груша, яку обрамляє квіткова композиція. Асоціюється з фруктовими деревами у саду. Півонія дуже красиво розкривається в композиції. Вона додає ніжності та квітучості. Кедр та мускус несуть дерев'яні ноти, які зберігають базове звучання.

Мені хотілося б почути у Secret Infusion більше дерев'яних мотивів...можливо тирси.

Secret Infusion Zara порівнюють із Bright Crystal Versace та Miss Dior Eau de Parfum. Вони мають схожі акценти, але не більше.

Secret Infusion більш невагомий, та й ноти у нього менш різноманітні. Він звучить красиво та приємно, але до Versace та Dior не дотягує. З відомими грушевими парфумами я не вловила ніякої подібності. Хоча груша звучить дуже ніжно і не типово.

Стійкість цього парфуму менша, ніж в інших ароматах серії Infusion. На мені тримається близько 4-х годин. Загалом немає проблеми оновити аромат, крім великої витрати. Як поводитиметься в холодний час, ще тестуватиму (проте, це не його час точно).

За свою вартість непогане придбання. На кожен день підійде відмінно. А на свято хочеться більше загадкових і, можливо, різких мотивів.

____________

Zara Secret Infusion