SomovaFM

Крем для шкіри навколо очей проти темних кіл

Крем для шкіри навколо очей проти темних кіл

Останнім часом, через недописи, нічну роботу коли є світло та втому, почала помічати більш виражені темні кола під очима. Це не синяки, а більш сірі плями, ніби потускніла шкіра, яка в принципі не помітна на фото, але я знаю що вони там є. Тому почала шукати засоби для шкіри навколо очей, до цього ніколи подібними засобами не користувалась.

З кремом лінійки LUMINOUS630 бренд обіцяє зменшення темних кіл під очима до 50% за 8 тижнів , бородьбу із зневодненням шкіри та пігментацією.

В складі крем має:

Кофеїн - стимулює кровообіг та гарно бореться із віковими проявами

Вітамін Е - пришвидшує загоєння, заспокоює подразнення та зменшує набряк

Гіалуронова кислота - глибоко приникає у шкіру та стимулює синтез колагену.

Ci 77891 або ДІОКСИД ТИТАНУ - відбиває УФ-промені та є фізичним санскріном.

Крем для шкіри навколо очей проти темних кіл

Крем представлений в маленькому тюбику на 15мл. Доволі зручний формат з естетичним оформленням. Має продовгуватий носик із злегка закругленою основою, для зручного нанесення під очі, не використовуючи рук.

Кришечка прозора і має всередині "стручок", який чітко торкається дірочки на носику, щоб крем не витікав - гарно придумано.

Білого кольору, по консистенції більш схожий на молочко для тіла. Немає жирності чи неприємного аромату, як на мене він взагалі відсутній.

Текстура в крему доволі легка, що мені сподобалось одразу, він не обтяжує шкіру навколо очей. Легко наноситься та швидко вбирається в шкіру. Перші пару секунд відчувається легке печіння та тепло, але це відчуття швидко проходит.

Крем тримаю в холодильнику, в таку спеку приємніше наносити коли він трохи прохолодний.

Користуюся двічі на день - зранку та ввечері. Завдяки своїй текстурі навіть зранку, коли попереду жаркий день, крем не отікає та не забиває пори на шкірі під очима.

Наношу легкими поплескуючими рухами самим носиком, аби не розтягувати шкіру.

Кремом користуюся впродовж тижня, поки зарано говорити про вау результати, але мені подобається який вигляд має шкіра під очима після нього: зволожена та більш упруга, сірі кола наче починають потроху проходити, точніша шкіра повертає свій здоровий вигляд або ж навіть укріплюється зовнішній шар, за рахунок чого і сірі кола під очима стають менш помітними.

Користуватимусь й надалі, очікуючи на чаруючий результат.