Yustal

Сироватка для обличчя з ліфтинг-ефектом з колагеном, гіалуроном і CO2-екстрактом кавових зерен Tink

Сироватка для обличчя з ліфтинг-ефектом з колагеном, гіалуроном і CO2-екстрактом кавових зерен Tink

Сироватку з колагеном від українського бренду Tink я обрала для своєї подруги з сухою шкірою, тому що їй не вистачало зволоження від сонцезахисного крему Tink, і випробувала її на своїй комбінованій, схильній до подразнень та почервонінь шкірі.

Сироватка для обличчя з ліфтинг-ефектом з колагеном, гіалуроном і CO2-екстрактом кавових зерен Tink

Сироватка має цікавий склад:

Aqua, Jojoba Oil, Argania Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Аllantoin, Propanediol, Vanilla Planifolia (CO2) Еxtract, Rosa Canina (CO2) Fruit Extract, Daucus Sativus Seed (CO2) Extract, Coffea Arabica Seed (CO2) Extract, Tocopherol Acetate, Ferulic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Silica, Parfum, Citric Acid.

Я не вірю в те, що колаген, навіть розчинний, сприймається шкірою наче власний, але я знаю, що він сприяє поверхневому зволоженню як і гіалуронова кислота. У складі мене зацікавили цінні рослинні олії жожоба та винограду, а також CO2 екстракти: екстракт ванілі, шипшини, моркви та кави арабіка, додаткова сироватка збагачена такими антиоксидантами як вітамін Е та ферулова кислота. Що таке CO2 екстракти? Це витяжки з рослин, отримані під високим тиском в середовищі вуглекислого газу, такий процес не потребує впливу високих температур та зберігає корисні речовини з рослин, CO2 екстракти не містять консервантів.

Виробник обіцяє, що сироватка забезпечить зволоження, ліфтинг-ефект, регенерацію шкіри, боротьбу зі тьмяністю та сповільнить старіння шкіри.

Сироватка у темному пластиковому флаконі об’ємом 30 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Мої враження:

Сироватку було захищено від відкриття плівкою. Пластикова кришка зроблена таким цікавим чином, що не закриває сам отвір, за бажанням її можна одягнути навпаки. Сироватка має легку кремову текстуру та ледь вловимий косметичний запах. Для всього обличчя мені знадобилось два натискання. Сироватка гарно розподіляється та швидко вбирається, вона нормально перенеслась моєю шкірою. Поверх сироватки я нанесла сонцезахисний крем і моя, не обділена власним себумом шкіра, почала жирненько сяяти, з чого я роблю висновок, що для жирної та комбінованої шкіри сироватка для обличчя з ліфтинг-ефектом з колагеном, гіалуроном і CO2-екстрактом кавових зерен Lifting Serum Tink може підійти на зиму, а для власниць сухої та нормальної шкіри всесезонно. Взимку догляд з декількох шарів допомагає краще захистити шкіру. На такий результат я і розраховувала. Сироватку можна використовувати двічі на добу.

Суха шкіра моєї подруги виглядає дуже гарно з цією сироваткою та сонцезахисним кремом Tink, є здорове сяйво, шкіра зволожена, пружна. Подруга задоволена своїм доглядом ❤