Як гідрофільна олія змі нила стан моєї шкіри ?
Lunnitsa "Гідрофільна олія Pro"
Привіт усім поціновувачам краси 🌸 Хочу розповісти про дію гідрофільної олії та кому вона потрібна !?!!
Гідрофільна олія представляє собою маслянисту рідину , котра при контакті з водою емульгується , а не відштовхує її. Тим самим вимиває навіть з глибоких пор увесь бруд чи стійкий макіяж .
Цей етап у догляді з'явився відносно не давно, але швидко набрав популярності , чому я не дивуюсь, адже коли я почала її застосовувати мої комедони поділились на 2 !
Хочу одразу розвіяти міф , що олія жирна і не підходить для вже жирної чи проблемної шкіри 😅 Все навпаки ! Шкіра може бути проблемною через недостатнє очищення ! Просто гелю чи пінки не достатньо , особливо якщо ви користуєтесь санскріном ( а я сподіваюсь , що користуєтесь) і використовуєте декоративну косметику .
Отже , двохетапне очищення шкіри обличчя це обов'язково!)
Раджу почати з хороших засобів, такий як у Lunnitsa , наприклад ! Це професійна гідрофілка, яка використовується у косметологічних кабінетах 💆🏻♀️
Трішки детальніше про неї ...
Гідрофільна олія від Lunnitsa приїхала до мене в милій тубі об'ємом 750мл. Цього вистачить точно на довго! Позаду можна знайти всю необхідну інформацію .
Дозатор помпа порційно видає засіб , не плюється !)
Для одного застосування я використовую 2 натиски .
Сама олійка прозора, текстура однорідна , щільна💧 При контакті з водою емульгується в ніжне молочко . Додаю фото цього чуда ✨
Спосіб застосування:🧴
Сухими руками на сухе обличчя масажними рухами нанести необхідну кількість засобу. Масажувати протягом 3-4 хвилин, щоб олійка розчинила стійкий макіяж та бруд. Додати води. Пройтися масажними рухами і ретельно змити.
Не забувайте, що гідрофільна олія є першим етапом "двохетапного очищення", тому її обов'язково треба змивати гелем чи пінкою для вмивання🫧
Мої враження 💖
Вона дійсно Pro 👍🏻
По-перше , у неї крутий склад і за основу є оливкова олія та олія авокадо 🥑 Це дійсно цінні компоненти .
По-друге ця гідрофільна олія порається навіть зі стійким макіяжем, не говорячи вже просто про шкірний себум 🫠
Третє - вона працює м'яко і не сушить обличчя , не викликає подразнень чутливих зон ( у мене над губою ) , не провокує лущень .
Обличчя дійсно очищується і я не про зняття макіяжу , а про зменшення чорних цяток .
Регулярне використання професійного догляду дає про себе знати 💫
Мені дуже сподобалась , буду використовувати й надалі цю Pro баночку від Lunnitsa 🎀
P.S: зараз на сайті гарна знижка 💯
Коментарі (0)