Hrystja_

Невже знову провал?

Невже знову провал?

Тепер дуже популярними стали пре-шампуні. Я користувалася деякими від інших виробників, ефект дуже сподобався. Тож вирішила тепер спробувати і від Bogika.

Чесно, не такого ефекту я очікувала.

Спочатку знову підвела пляшка. Я її просто не відкрила, бо був зламаний дозатор. Тут я не розумію такого економлення на пакуванні, бо сама косметика не бюджетна, навіть дорожча за мідлл-маркет.

Тому я просто відкрутила пляшку, і якось старалася набрати пре-шампунь. Він дуже густий, набирається важко, тож це було справжнім випробуванням.

Хотіла сфотографувати текстуру цього пре-шампуню, але не змогла його завідтам витягти. І, очевидно ця баночка максимум ще на 2 використання...бо я таки не знаю, як набирати його потім...ручкою лодки хіба, чи що🤔.

Отже, на пляшку нажалілась...тепер про дію.

Пре-шампунь - а по факту це маска на корені. Нехай тут натуральний склад, багато корисних речовин і т.д...але її дії я не розумію, бо вона залишає жирні сліди на коренях. Два рази миття шампунем недостатньо.

В мене не було ні блиску, ні гладкості...тільки швидше пожирніло волосся.

Можливо, якби пре-шампунь став маскою для кінчиків- все було б ок.

А так, я краще буду користуватися пілінгами, або тими пре-шампунями, які мала до того...від них хоч був ефект і не було "масла" на шкірі голови.

Невже знову провал?
Невже знову провал?