SomovaFM

Нічний крем "Вирівнювання тону" від NIVEA

Нічний крем "Вирівнювання тону" від NIVEA

Крем представлений в невеличкій стильній баночці, зі всієї лінійки вона єдина темно синього кольору - бо крем нічний, гадаю 😄 В руках наче невагомий, відкривається легко.

Має приємний свіжий аромат, який з нанесенням не відчувається.

За 4 тижні крема має вирівняти тон шкіри, зміцнити її, так як гіалуронова формула діє на клітинному рівні. В складі також має олію ши, яка ефективно зволожує шкіру, надаючи їй сяючий вигляд.

Нічний крем "Вирівнювання тону" від NIVEA


Текстура в крему дуже ніжна та легка, наче молочко для тіла. Він немає неприємної жирності, лягає без обтяжень та не відчувається на шкірі.


Баночку тримаю в холодильнику, наносити його прохолодним ще приємніше. Так він має більш плотну консистенцію, а при нанесенні на теплу шкіру наче розчиняється на обличчі.

У літку, навіть на ніч, не хочеться обтяжувати шкіру важкими кремами, аби вони не забивал пори і обличчя не пітніло ще рясніше. То цей крем мене приємно здивував.

Він дійсно дає гарний зволожуючий ефект, без відчуття млинця на обличчі. Наношу його кожну ніч на обличчя та шию, після вбирання немає липкості, він не скочується, а шкіра стає на дотик шовковою.

Легкий нічний крем на літо знайдено, та плюс до всього очікуватиму ефект вирівнювання тону.