Meloni Xtreme Repair: кондиціонер для волосся з гідролізатом шовку та олією мурумуру
Чи так вже потрібно було мені те відновлення?
Вже не вперше, засоби, які містять гідролізат шовку не підходять моєму волоссю. Точніше, видають той ефект, який мені не подобається.
Саме так і сталося з відновлювальним кондиціонером для волосся із гідролізатом шовку та олією мурумуру від бренду Meloni
Серія Xtreme Repair від Meloni представлена повноцінною лінійкою по догляду, я обрала для себе кондиціонер, намагаюся, щоб для волосся були усі засоби на поличці (шампунь, бальзам, кондиціонер, маска, олія чи крем)
Отже, пакування - мініатюра, 50 мл, доволі проста пляшечка, зі мінімалістичним дизайном у стилі проф.догляду. Сам флакон нормальної жорсткості, без проблем видобуваю потрібну кількість бальзаму. Кришка фліп-флоп, відкривати зручно.
Склад (коротко, основні позиції) : вода, Behentrimonium Methosulfate (натуральний екстракт з олії пальми чи ріпака, з ефектом кондиціонування), Cetearyl Alcohol (безпечний емолент), Isoamyl Laurate (натуральний рослинний емолент), Isoamyl Cocoate (безпечний ефір, емолент), гліцерин, бетаїн (зволожувач), олія мурумуру, пантенол, гідролізат молочних протеїнів, гідролізат шовку, далі консерванти, олія аргани та ламінарія
Консистенція - легка, кремоподібна, трохи масляниста, не розтікається
Аромат - молочного коктейлю з ноткою парфумів
Відчуття при нанесенні - кондиціонер легко наноситься на вологе волосся і тут же миттєво поглинається ним. Я не дуже люблю такий момент, бо не зрозуміло, треба ще чи вже досить? По волоссю теж не помітно, чи нанесли щось?
Моє волосся - нормальний тип, натуральний колір, середня густина, трохи хвилясте, з дбайливим доглядом я задоволена його станом, не користуюся феном, доглядаю та відрощую.
А на фото - результат після використання кондиціонеру Meloni Xtreme Repair.
Як я використовувала кондиціонер: наносила після миття безсульфатним шампунем або ж методом зворотнього миття, тобто на вологе волосся, а потім вже змивала з шампунем.
Який результат? Дуже тонке та заламане волосся, наче павутинка, яке неможливо розібрати навіть з Tangle Teezer.
Волосся, наче погано промите і в той же час сухеньке, як солома, постійно плутається, резинка Invisibobble чіпляється за нього, чого ніколи в мене не було.
Можу зробити висновок, що це моя особиста непереносимість певних складників, які є зайвими для мого волосся....Особливо, все, що стосується протеїнів шовку, гідролізату і т.д., ефект завжди зворотній бажаному, а саме, тонке, дуже тонке волосся.
Коментарі (0)