Sofiia_Ts

Сонцезахисна сироватка Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF50+ PA++++

Сонцезахисна сироватка Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF50+ PA++++

Всім привіт, нарешті в мене з'явилась можливість написати про цей популярний сонцезахист, оскільки його називають достойною заміною Beauty of Joseon для комбі та жирної шкіри.

Ця сироватка має високий ступінь захисту від UVB та UVA променів і має найсучасніші хімічні фільтри.

Але чи став він моїм любимчиком? Дивіться нижче:

Сонцезахисна сироватка Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF50+ PA++++

Почну з пакування, оскільки їх дизайн дуже привабливий та сучасний. Навіть картонна коробка виконана з приємного бархатистого матеріалу, і виглядає надзвичайно стильово, всі функції вказані і оформлені супроводжуючими складниками.

Сам засіб має мінімалістичну баночку 50 мл, з дуже якісним дозатором, який надає потрібну кількість продукту.

Текстура тут надзвичайна! Це дуже легкий ніжний повітряний крем-сироватка, який швидко розподіляється по шкірі і має такий ефект, ніби шкіру зволожили просто водою, настільки він розчиняється. Абсолютно не лишає плівки, через 5 хвилин його ніби і не було на обличчі. Він лишає легкий ефект зволоження на шкіри та бархатистий фініш (навіть матовий більше).

З моментів, що мене здивували, він не підпікає в зоні навколо очей, а це в мене часта проблема. ЩЕ плюс, що він абсолютно без аромату.

Все таки Beauty of Joseon мені сподобався більше, оскільки Skin1004 мені занадто легкий, а шкіра у мене в деяких місцях суха, і хочеться більше зволоження. Назва відповідає суті Skin1004, це справді сироватка!, яка тільки жирній та комбінованій (схильній до жирності) підійде як заміна крему, для сухої і нормальної буде замало і буде відчуття стягнутості.

Тому хто завжди в пошуках легкого сонцезахисного крему, і має жирну чи схильну до жирності шкіру, рекомендую обирати сироватки замість крему, на ринку уже величезний вибір легких текстур (у Beauty of Joseon є уже сироватка), і я вже бачила, що є навіть ГЕЛІ! на хімічних фільтрах з SPF50+.

В кого шкіра нормальна, комбінована, схильна до сухості чи зневодненна, тоді рекомендую креми як Beauty of Joseon чи Tocobo, вони закриють потребу захисту і достатнього зволоження.

Water, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerine, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract(9800PPM), Betula Alba Bark/Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Triticum Vulgare Sprout Extract, Medicago Sativa Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica Sprout Extract, Eruca Sativa Leaf Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate(10PPM), Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Adenosine, Xanthan Gum, t-Butyl Alcohol, Tocopherol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid(1PPM), Inositol, Hyaluronic Acid(0.01PPM), Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin.

Не зважаючи на свою надзвичайно легку текстуру, склад тут огого! Не буду вникати дуже детально, тут як мінімум 5 сучасних хімічних фільтрів, які ефективно захищають від сонця (я була на сонці весь день, і ні капельки не згоріла). Є один силікон на початку, який надається для покращення текстури та надання гладкості, він безпечний, і часто використовується в корейських сонцехистах. Доглядові компоненти це ніацинамід, який освітлює шкіру та регулює виділення себуму, рослинні заспокійливі екстракти та гіалуронова кислота. Все в безпечній кількості та без віддушок, питань до компонентів абсолютно немає.

Я не думала, що знайду сонцехист, який буде аж залегкий за шкіри обличчя, але в таку жару він якраз те, що треба 👌 Я його все одно полюбила і використаю до останньої каплі, але BoJ назавжди в сердечку ❤️