Ірина 🦋

Не для чутливої ​​шкіри "Микродермабразия-Пилинг"

Не для чутливої ​​шкіри "Микродермабразия-Пилинг"

Раніше я вже мала кілька масок цього бренду, про них я вже розповідала альгінатна https://club.makeup.com.ua/post/32659/ та омолоджувальна https://club.makeup.com.ua/post/34174/

Уникальная разработка специалистов французской компании 🇫🇷 Alesso Professionnel дает возможность достигшим тридцатилетнего возраста женщинам 💁🏻‍♀️ обеспечивать своей коже качественный уход.

Особливості маски: С ее помощью можно избавиться и защититься от первых признаков старения, а также провести эффективный пилинг. Растворимая маска позволяет провести глубокую механическую микрошлифовку кожи, нуждающейся в обновлении. Содержащий растительные масла порошок моментально растворяется в воде, образуя сливочный микроабразивный мусс. Состав маски обогащен бамбуковой крошкой, обладающей микродермабразивными свойствами. Масла виноградных косточек и кокоса облегчают процедуру ухода, а также обеспечивают питание и увлажнение кожи.

Зовнішній вигляд: У мене пробник маски 5g, так само буває у продажу 8g та 200g. Усередині порошок, який потрібно розвести водою для приготування пілінгу 🥣

Зазвичай я намагаюся використовувати кислотні пілінги або скатки без частинок усередині, щоб зайвий раз не травмувати свою шкіру, я не можу назвати її чутливою, але у мене є невеликий купероз на крилах носа і мені б не хотілося що б він збільшився.

Я не знала скільки засоба мені знадобиться на один раз, тому розділила пакетик на 2 частини, але думаю можна ділити спокійно і на 3 рази.

Я швидко змішала пів пакетику 2-3g порошку з 5 мл води, довівши до консистенції маслянистого мусу

Нанесла його на шкіру і робила легкий масаж, виробник рекомендує це робити протягом 3-5 хвилин. Але для чутливої ​​шкіри я думаю це надто багато, для механічного скрабування

У пілінгу є дуже дрібні частинки, розміром приблизно як сода, хто використовував скраби/пілінги з нею, зрозуміє. Але при цьому він набагато делікатніший, ніж той же дорогий скраб Zein Obagi Zo Skin Health Exfoliating Polish . Не можу сказати, що ці частинки сильно відчутно дряпають шкіру, але чутливо так полірують її. До кінця останньої хвилини ⏰ я вже почала відчувати що чутливі зони, у моєму випадку це крила носа 👃і трохи нижче носогубка почали пощипувати.

Залишки пілінга рекомендують видаліть вологим теплим компресом, але я просто вмила обличчя 🚿

Особливого ​​почервоніння ☺️ на обличчі у мене не було, купероз ніби теж не посилився. Шкіра була гладка до скрипу, відполірована та очищена, пори дуже добре стяглися.

Після пілінга я відчула що шкіра підсушена і нанесла тонер 💦, крила носа почало пощипувати, хоча раніше у мене такого не було. Я не стала наносити крем, а застосувала пантенол 🚑 у спреї, щоб заспокоїти шкіру. Але протягом кількох годин, чутливі ділянки продовжували пощипувати і трохи свербіти, при цьому почервоніння не було.

Пілінг я робила ввечері перед сном 🌃, на ранок всі негативні моменти пройшли 🌞 , лущення шкіри у мене теж не з'явилося, хоча читала у відгуках що у деяких шкіра лущилася.

Залишок порошку я поділю ще на 2 застосування, і спробую дати цьому пілінг ще один шанс. Але людям з чутливою шкірою я б порекомендувала бути акуратнішою з ним, принаймні точно зменшити час механічного впливу на обличчя. Якщо в вас прищі або запаленя шкіри, думаю такий механічний пілінг теж застосовувати не варто.

Також я б не стала застосовувати його частіше 1 разу на тиждень

На скільки він відбілює постакне/ пігментацію мені перевірити не вдалося, я не маю таких слідів на обличчі. Але думаю в будь-якому випадку одного застосування для цих цілей було б мало, щоб оцінити результат.

На цей засіб багато хороших відгуків, тому вирішувати вам, використовувати його чи ні 😉

Наприклад, у цьому кислотному скрабі є теж трохи зовсім невеликих частинок, але він мені подобається, і такого роздратування не викликає https://club.makeup.com.ua/post/33846/

Alesso Professionnel Translucent Alginate Peel-Off Face Mask With Alga 🧜‍♀️ https://club.makeup.com.ua/post/32659/

Alesso Professionnel Cranberry Powder Face Mask🫐 https://club.makeup.com.ua/post/34174/