Дарина🦉

Крута новинка на літо!

Крута новинка на літо!

І знову бренд Shelly, приємно здивував, своєю новинкою, а саме - Охолоджуючим скрабом для ніг з ментолом та олією м'яти!

Я давно закохана у скраб для рук і ніг з алантоїном, екстрактом равлика й маслом каріте від Shelly, і співаю йому пісні! (допис про нього https://club.makeup.com.ua/post/29717/).

Аля ця пісня присвячена, цьому охолоджуючому скрабу.

🌿Скраб представлен в зручному форматі, міцна пластикова баночка, прозорого кольору. Кришечка міцно закручивається, в середені є зручна пластикова мембрана. На баночці є вся необхідна інформація. Об'єм 200 г.

💦Склад:

Sucrose, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Silicon Dioxide, Parfum (Fragrance), Menthol, Allantoin, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, СІ 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

🌿Текстура - амбазивні частички (цукрові кристали середнього розміру), в олійній рідині. Суміш гарного м'ятно - бірюзового кольору. При контакті з вологою шкірою, текстура стає кремовою. Дуже приємна на дотик, та з легкістю розподіляється по шкірі. Скраб дуже економічний в використанні.

💦Аромат - дуже дуже свіжий, це багато ментолу та перцевої м'яти. Це те, що потрібно в таку спеку!

🌿Спосіб застосування:

Нанести засіб на вологу шкіру стоп масажними круговими рухами до утворення кремоподібної емульсії. Після закінчення процедури змити скраб. Рекомендується застосовувати 1-2 рази на тиждень.

💦Скраб дуже ретельно очищує, позбуває лущення та сухих ділянок. Шкіра стає дуже м'якою та гладенькою на дотик.

Головний плюс для мене, цей скраб круто позбавляє набряків! На фото виразно видно сліди від взуття, 10 хвилин і їх не має. Він миттєво заспокоює та охолоджує шкіру.

Позбуває від втоми, після нього відчувається легкість.

Відчуття свіжості зберігається тривалий час (особливо якщо подує вітерець, стає аж прохолодно ногам).

Засіб також завдяки оліям у складі, глибоко зволожує та живить шкіру.

Раджу придивитися до цього засобу, в таку спеку він стане гарним помічником👌🏼!

Крута новинка на літо!
Крута новинка на літо!
Крута новинка на літо!
Крута новинка на літо!
Крута новинка на літо!
Крута новинка на літо!