Beautiful land💞

Парфумований гель для душу Countrycation

Парфумований гель для душу Countrycation

"Цей аромат надасть вам відчуття приємної свіжості кисло-солодкого яблучка, який залишиться тонесеньким шлейфом як вуаль нареченої. Його свіжий і ніжний аромат створює відчуття бадьорості та енергії на весь день."

Упаковка — прозорий флакончик прямокутної форми зі закругленими краями, об'ємом 100 мл. Він має кришечку фліп-топ, яка легко відкривається і закривається одним рухом.

Дизайн флакона гелю для душу виглядає сучасно та привабливо. Етикетка виконана в мінімалістичному стилі, але з використанням яскравих кольорів та стильних шрифтів, що робить продукт помітним і таким, що запам'ятовується.

Текстура у гелю ріденька зеленого кольору.

Небагато крапель гелю дає таку чудову піну.

Аромат у нього соковитого яблучка🍏, який ніжно обволікає шкіру та залишає ледве помітний шлейф після себе. Я б сміливо могла сказати, що такий аромат літній, оскільки він не буде конкурувати з іншими засобами, але буде залишати маленький слід після себе.

Початкова нота: Грейпфрут, Магнолія, Огірок

Нота серця: Конвалія, Тубероза, Яблуко

Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Сандал

Що перше мене приваблює в Mermade, це аромат.

Завжди, коли я купую якусь продукцію від них, одразу нюхаю, як залежна людина, яка швидко хоче відчути ту насолоду, яку вони дарують.

Мені він сподобався своєю легкістю, і цей гель я реально буду купувати в майбутньому на літо, так як він невагомий.

Піниться дуже чудово, тобто такого флакончика вам вистачить і на відпустку, і після неї, коли повернетеся.

Шкіра після душу добре очищена та має легкий аромат яблучка, залишаючи відчуття свіжості на шкірі, який не заважатиме іншим ароматам. Шкіра після душу не стягується, що є головним плюсом, і не лущиться. Також гель має тонізуючий ефект.

Тому раджу спробувати тим, хто ще не пробував такий гель, поки літо в повному розпалі.🥵

Дякую за увагу😘