Швець Карина🤍

MERMADE: шампанського?

MERMADE: шампанського?

В мене був тиждень на тестування цього гелю, але я лишилась задоволеною з перших разів. Поки така історія складається з усіма продуктами Mermade і це дуже тішить, сподіваюсь, так буде і надалі)

Маю гель в тревел-сайз форматі об'ємом 100 мл, але хочу зазначити, що є ще два об'єми: зовсім малютка на 50 мл і велетень на 200 мл (от його я планую брати в майбутньому).

Дуже естетичний флакончик, особисто мені подобається. Ця рожева кришечка вже як візитівна картка бренду)

Що сподобалось: так як це тревел-сайз, то пакування із щільного пластику, а фліп-топ кришечка дуже щільно закривається і відкривається теж із зусиллям. Тому тут зробили по максимуму так, щоб десь у чемодані чи в рюкзаку гель не відкрився і не протік.

Колір - прозоро-жовтий, накшталт шампанського)

Консистенція - гель густий, нагадує желе.

MERMADE: шампанського?

Мені сподобалось, як цей гель піниться. На фото не його максимум, я зазвичай збиваю гель у ще більш густу піну і це прямо таки кайф.

Дуже добре очищує, з останніх моїх гелів цей вразив найбільше. Я кажу чесно, що гелі для душу завжди використовую з мас-маркету, беру той, що більше всього подобається за ароматом. Тому, можливо, в більш дорожчих гелях такий ефект є нормою, але я дійсно дуже задоволена очисними властивостями саме гелю Mermade.

Звичайно ж, так як гель парфумований, він має специфічний, властивий даній лінійці запах.

В мене немає парфуму, але є крем для рук, який має схожий аромат, але трохи солодший.

Піраміда представлена виробником так:

Початкова нота: Груша, Рожевий перець

Нота серця: Гіркий мигдаль, Жасмин, Кава

Кінцева нота: Ваніль, Кашемірове дерево

Що чую я?

Нічого з описаного вище) На старті мені тут, як у кремі для рук, є легка нотка фруктового фраголіно (от може тут можна вловити грушу, але я прямо явно її не чую).

Далі аромат перетворюється в приємний, легкий, свіжий запах доглядової косметики, який заполоняє ванну кімнату і відчувається максимально комфортно. Якщо сильно захотіти, можна почути нотку кави, але вона тут доволі синтетична і так і не зрозумієш, що це.

Аромат, як я вже казала, доволі легкий, він залишається на шкірі буквально перші хвилин 10 (хоча я б хотіла подовше). Загалом мені сподобалась віддушка, доволі універсальний і приємний запах.

🍾Aqua - вода

🍾Sodium Laureth Sulfate - аніонна ПАР

🍾Cocamidopropyl Betaine - амфотерна ПАР з кокосу,

🍾Glycerin - компонент НЗФ, зволожувач,

🍾Propylene Glycol - регулятор вʼязкості, розчинник,

🍾Sodium Chloride - натрію хлорид, регулятор вʼязкості,

🍾Aloe Barbadensis Leaf Juice - заспокійлива дія, зволоження, відновлення,

🍾Polysorbate 80 - емульгатор,

🍾Parfum - віддушка,

🍾Phenoxyethanol - консервант,

🍾Ethylhexylglycerin - консервант,

🍾Citric Acid - лимонна кислота, стабілізатор рН,

🍾Sodium Benzoate - консервант,

🍾Potassium Sorbate - консервант,

🍾Calcium Aluminum Borosilicate - мінеральний загусник ,

🍾[+/- May contain: CI 77820, CI 19140, CI 16255] - барвники

Ну, я не можу сказати, що склад хороший, він просто звичайний як для гелю для душу. Свою головну функцію - очищення - продукт виконує чудово, до того ж ще не сушить шкіру (а я зазвичай це дуже добре відчуваю). Після душу не хочеться залізти у ванну з кремом, тому претензій не маю.

Як сказав би Франциско Гомес: "дадададада"! Продукт сподобався щиро, і я в майбутньому рішуче налаштована вже за свої кошти пробувати інші аромати. Моя давня бажалка - це серія Night in Paris (ну так, я фанатка Лост Черрі), а ще наразі мене максимально зацікавили аромати Countrycation (це повинен бути свіжий аромат з нотами яблука), Feel The Rain (з нотою франжипані) і Manhattan (лаванда, перець).

Дякую ще раз бренду Mermade за чудову можливість познайомитися з ними поближче і, звичайно ж, за такі якісні і класні продукти💛