saybeautyk

Bless Beauty | Camouflage 3 in 1 Concealer

Bless Beauty | Camouflage 3 in 1 Concealer

Сьогодні хочу нарешті розповім вам про консилер від Bless Beauty, який мені пощастило протестувати.

Я вже раніше була знайома з брендом (розповідала про їх bb крем, яким була дуже задоволена, огляд тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/37423/ )

Тепер в пару до нього приєднався ще один засіб. Зараз в цю пекельну спеку я не фарбуюсь (чесно, мені навіть спф не хочеться наносити, бо все просто тече), але все одно приховую синці під очима консилером. Дуже легенько і в невеликій кількості, але навіть так виглядаю набагато свіжішою та відпочившою.

Bless Beauty | Camouflage 3 in 1 Concealer

Консилер містить в собі аж 9 мл обʼєму і це не дивно, адже даний засіб мультифункціональний і може замінити тональну основу (що я і демонструю у відео. Сорі, сонце дуже яскраво світило в очі і я не бачила, що більшу частину відео знімаю половину свого обличчя 🗿блогєр якого ви заслужили).

У мене відтінок 01 - наразі він мені трохи засвітлий, бо в цьому році я якось незаплановано загоріла, але на осінь та зиму цей тон буде для мене ідеальний👌🏻

Консилер має великий аплікатор, дуже зручний у користуванні. В мене звичка ще з часів активного акне не торкатись обличчя аплікатором, тому спочатку наношу на руку, а потім вже на обличчя).

Текстура у нього така вершкова, не рідка, але і не сильно густа.

Криюча здатність - крута. Я б мабуть поставила 4 бали з 5.

На відео наглядно показала, як гарно консилер перекрив всі мої постакне-плямки, хоч наносила тонким шаром.

Для зони під очима взагалі треба дуже малесенька крапелька продукту, яка легко маскує фіолетові кола і підсвічує погляд.

Просто подивіться на цю різницю!

Я тушувала пальчиком, дуже акуратно. Окрім консилеру більше на обличчя нічого не наношу і все одно він виглядає прямо таки природньо. Ніхто не здогадається про цю маленьку магію)

В мене є інший засіб, яким я маскувала темні кола під очима, поки не зʼявився цей малюк від Bless, і скажу чесно, що в порівнянні це небо і земля.

Він гарно фіксується на шкірі і в цілому навіть не потребує припудрювання.

Навіть без закріплення тримається цілий день, не зʼїдається і не розмазується.

Наразі трохи скочується в складочках повік, але це тому, що обличчя активно пітніє протягом дня і в мене жирна шкіра. Але все одно в порівнянні з іншими засоби це скління настільки мінімальне, що я його і не помічаю 👌🏻

Впевнена, що у прохолодніший період року він перестане скочуватись взагалі.

Тож даним чарівником я залишилась задоволеною на всі мільйон відсотків - наразі користуюсь щодня і не планую зупинятись) попередній консилер цього місяця піде у викидушки - ось настільки затьмарив його Bless.

Взагалі бренд прямо дуже якісний, не дивлячись на бюджентість своїх засобів. Кажу це щиро, бо я пробувала багато чого) тому якщо потрібна якісна декоративка - це точно до Bless Beauty.

У мене в планах ще розповісти про шикарні сухі румʼяна, що тусуються самі собою, тому залишайтесь зі мною🩷

P.S. Змінила аватарку та довелось додати новий нік, хоча це було не за моїм бажанням 🫠