Iryna Koval

Najel Liquid Aleppo Soap

Najel Liquid Aleppo Soap

Якщо ви шукаєте ідеальний засіб для очищення сухої та чутливої шкіри, рідке Алеппське мило від французького бренду Najel стане вашим незамінним помічником. Цей продукт не тільки забезпечує ретельне очищення, але й дбайливо доглядає за шкірою.

Рідке Алеппське мило Najel - це сучасна інтерпретація традиційного мила, яке виготовляють понад 2000 років на території Сирії.

Мило зберігається в стильній коричневій пляшці, яка надійно захищає його від негативного впливу світла, забезпечуючи збереження всіх корисних властивостей. Засіб має легкий не навʼязливий травʼяний аромат.

Najel Liquid Aleppo Soap

У складі містяться лише натуральні інгредієнти. Органічні олії оливи і лавра, які є основними складовими, живлять шкіру, запобігають втраті вологи, знімають подразнення і заспокоюють. Це робить мило ідеальним вибором для людей з сухою і чутливою шкірою. Завдяки збалансованій формулі, його можна використовувати не тільки для рук, але й для всього тіла.

Рідке Алеппське мило Najel чудово піниться і ефективно змиває забруднення, не порушуючи при цьому нормального гідроліпідного рівня шкіри.

Вже після першого використання відчувається, як шкіра стає м’якою, гладенькою і зволоженою.

Рідке Алеппське мило Najel - це чудове поєднання традицій і сучасних технологій. Його натуральний склад і дбайливе очищення роблять цей засіб незамінним у догляді за сухою і чутливою шкірою.