Zhukovka

Сироватка, яку я 100% раджу всім, хто має акне

Сироватка, яку я 100% раджу всім, хто має акне

Хочу поділитись з вами сироваткою, яка дійсно дає помітні результати. Після пологів стан моєї шкіри дуже погіршився, я зі сльозами дивилась на себе в дзеркало, адже такою жахливою вона ще не була. Здоровенні підшкірні запалення розміром з 10 копійок один за одним почали з'являтися на обличчі, вони були болючі і виростали прям один над одним. Сльози. Не прийняття . Комплекси... Аж поки я не натрапила на Jole !

Jole мене привабив ставленням до клієнта , особистим підходом і тим, що вони не нав'язують свою продукцію . Поспілкувавшись з косметологом Вікторією близько пів години і розповівши їй про всю свою рутину були прийняті висновки відмінити сумнівні сироватки і ввести азелаїнову кислоту 15% зранку.

Сироватка представлена у зручній баночці з дозатором-помпою, що зберігає у собі 30г продукту. Помпа прям ідеальний варіант і для дозування, і для зберігання !

Текстура однорідна і густенька, більше нагадує крем, проте в праві називатись сироваткою , адже містить велику кількість діючої речовини у складі .

На своє обличчя я наносила 2 натиски, цього достатньо аби задовільнити потребу. Лягає сироватка прекрасно, перші 5 секунд наче білить, але далі все всотується в шкіру , не залишаючи липкості чи слідів. Фініш, я б сказала матовий .

Після нанесення я відчуваю кілька секунд вологий ефект , ніби сироватка краплинками проникає в пори. У місцях активних запалень іноді відчувається свербіж . Сироватка діє!

Використовуючи її перші 2 тижні на обличчі з'явилось ніби більше запалень, але якщо ви знаєте, що таке азелаїнка, то зрозумієте, що це той самий період "чистки". Це період коли закриті комедони починають зріти набагато швидше і лице звільняється від запалень одним махом .

Запалення великих розмірів . Саме період чистки!

Вже за місяць я побачила, що кількість комедонів зменшилася рази в 3 точно . Висипи ще з'являлися , проте вже рідше .

На другий місяць я мала лише сліди постакне. Це ті самі плями після набридливого прищика 🙄 А що з запаленнями ? Вони майже перестали з'являтись ! Гадаю, ви в курсі ,що вилікувати шкіру від акне не так вже і просто . Проте мені це майже вдалося за допомогою Jole.
Так. Шкіра ще досить не ідеальна і треба працювати над постакне ! Але це зовсім вже інша історія . Акне я майже поборала , за що дуже вдячна Jole за дієву сироватку !

Усміхнена і щаслива , бо можу виходити на вулицю не прикриваючи обличчя волоссям і не маскуючи його тональним кремом .

Далі буде... Побачили дію сироватки?