Ya Yana

Настрій — червона помада

Настрій — червона помада

Це буде історія про другий шанс. Історія із щасливим фіналом. Зазвичай я не повертаюсь до продуктів, що не сподобалися мені з першого затесту. Але з помадою SuperStay сталося саме так, і я не пошкодувала ні хвилинки.

Вперше я спродувала її років 6 тому, коли вона тільки з’явилась. Це був омріяний насичено винний відтінок, що переходив майже в чорний. Але помада страшенно крошилася уже при нанесенні, стягувала губи до сильного дискомфорту і тікала з них при першому ж ковтку гарячої кави. Виглядало це не дуже гарно, і відчувалось також.

Тоді я відклала її подалі і вирішила забути. А зараз мені дуже сподобався відтінок, приємна ціна на знижці і купа крутих відгуків у спільноті. Тому я вирішила дати другий шанс.

Відтінок, що мене так надихнув — 335-Hustler. Саме ТОЙ червоний)

Не розумію, що саме сталося, можливо, змінилась формула, але ця помада дуже комфортна для мене, як під час нанесення, так і носіння. Нашаровувати її не доводиться, бо ніяких смуг та прогалин не створюється.

Чи вона стей? Дуже! Змиваю тільки гідрофільною олією, бо жодна міцелярка впоратися не змогла.

Загалом, тепер це одна з тих помад, яку я точно можу рекомендувати. Я обираю стійкі формули тільки для яскравих помад, і це — точно знахідка.