Лак для нігтів Pastel
Чи кращий він за інші аналоги?
Серед поціновувачів звичайних лаків та блогерів, які роблять манікюр звичайними лаками, лаки від Pastel дуже популярні. Я, як людина, яка робить собі манікюр сама та користується звичайними лаками, які сохнуть на повітрі, не могла не спробувати їх.
Давайте скажу пару слів про те, які лаки для себе вважаю хорошими та про свої нігті. Так буде більш зрозумілі мої висновки стосовно лаку від Pastel.
І так, багато років тому я знайшла для себе еталонний лак, який вважаю найкращим з найкращих. Але кілька років тому він знак з українського ринку. Про цей лак я розповім вже дуже скоро в одному з наступних дописів, а поки що потримаю інтригу.
На сьогоднішній день моя колекція у більшості складається з лаків Topface і я вважаю їх чудовими представниками даної категорії товару, особливо зважаючи на ціну/якість. Пропоную порівнювати ці лаки з лаками від Pastel, бо якість +- однакова, країна виробництва також.
На сьогоднішній день лаки від Topface коштуюсь біля 60 грн., що значно дешевше, ніж лаки від Pastel.
На моїх нігтях, у середньому, лаки від Topface тримаються тиждень, після чого починають з'являтися сколи. Якщо лаки сохнуть довго (довше ніж 30 хв один шар), такі лаки не затримуються у моїй колекції
Консистенція, пензлик, колір
У лака Pastel текстура середня. Він не надто густий та не надто рідкий. Добре розподіляється по нігтю.
Колір (у мене 08) камера передає не зовсір вірно, як би я не старалася. На основному фото він більш-менш передався вірно, так само виглядає і на нігтях. Колір блідо-рожевий, плотний, навіть перший шар добре перекриває відрослу довжину нігтя.
Пензлик широкий та плаский. Дуже схожий з лаками від Topface. Швидкість висихання середня: не миттєво, але і годинами не треба чекати. Я завжди користуюся топом-сушкою, тому в цілому на манікюр разом з гігієнічним, витрачаю десь 1,5 години.
Висновки
В цілому, лак близький по якості до лаків від Topface, але є одна відмінність - це термін, який лак лежить на нігтях в ідеальнму стані. І Pastel тут виграє. Сьогодні 12 днів як лак на моїх нігтях і немає жодного сколу, жодної тріщинки. Лише видно, що відріс ніготь і де-не-де зовсім трішки затерлися кінчики. У лаків Topface - це, в середньому, тиждень.
Тож, лак однозначно рекомендую
Коментарі (0)