Олена Романюк

NIVEA Luminous 630: комплексний догляд проти пігментації

NIVEA Luminous 630: комплексний догляд проти пігментації

Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте нової лінійки Luminous 630 від бренду NIVEA є вишенькою на торті комплексу засобів, які працюють проти пігментації, запобігають появі нової та ефективно зволожують шкіру, завдяки своїй новітній розробці - Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol (ITR).

У попередніх відгуках можна прочитати про сироватку та сонцезахисний флюїд, які мені сподобалися та крем для шкіри навколо очей, який не дуже добре лягав на мою шкіру, тож, не змогла оцінити його в повній мірі

https://club.makeup.com.ua/post/44405/

https://club.makeup.com.ua/post/44525/

Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте NIVEA Luminous 630 Anti Dark - Spot

Крем, який обіцяє 🌞омолоджувальний та оздоровлювальний догляд за обличчям, шиєю та декольте 🌞 зменшення пігментних плям та покращення рівномірності тону шкіри 🌞 ефективне зволоження та живлення шкіри

Найбільший бонус засобу - широка зона нанесення, адже, ми часто забуваємо про догляд за шиєю чи декольте.

А ультразволожувальна текстура нічного крему NIVEA Luminous 630 Anti Dark - Spot закриє потреби у насиченні та регенерації шкіри, поки ви відпочиваєте вночі.

Доглядовий ефект забезпечують натуральні пом'якшувачі (складні ефіри гліцерину, отримані з кокосової олії, олія ши (карітє)), гіалуронат натрію (регенерація тканин, високі зволожувальні властивості)

Захисний ефект забезпечує Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol (ITR), нова розробка NIVEA, складник, який працює з пігментацією, вирівнюванням тону шкіру

Пакування крему викликало в мене ностальгію - класична синя баночка NIVEA, доволі легка, зручно відкривається, засіб надійно захищений фольгою. Приємно тримати в руках та споглядати на поличці (втіха для очей, теж, має терапевтичний ефект 😅)

Текстура - легка, але дуже поживна, і це відчутно одразу, як набираєш пальчиком. Присутня легка, оксамитова маслянистість, наче це баттер.

Аромат - як у всієї лінійки, яскравий, нівейсько-квітковий. Дівчата писали, що схоже на абрикос, так, щось є, розігріті на сонці персики чи абрикоси

Колір - білий, тут знова асоціація із добре відомим кремом у синій баночці

Нанесення - увечері, після сироватки на обличчя, шию та декольте. Крем наноситься дуже легко й швидко, завдяки своїй текстурі, багатій на олійні складники

Моя шкіра - нормальний тип, тонка, є пігментація, влітку потребує більше зволоження (нарешті, я це зрозуміла). На період тестування, в догляді була лише лінійка засобів NIVEA, з вмиванням гелем CeraVe

Мої враження - не зважаючи на вкрай аномальну спеку та мої побоювання живильності текстури, крем комфортно лягав увечері на шкіру, залишив гарні враження.

Шкіра була зволоженою, крем певним чином працює на утримання вологи в шкіри, що вкрай мені необхідно.

Спочатку створююється вологий, оксамитовий фініш, здається, що крем буде скочуватися чи лежати мертвим шаром, але ні, швидко поглинається та залишає певну матовість та вирівнювання тону.

Треба трохи часу, на поглинання сироватки та крему цієї лінійки, якщо це вечірній догляд.

В принципі, мене це не напружує, знову ж, додатковий релакс.

Чи працює ефективно крем на закріплення результату ефективності боротьби з пігментацією, сказати ще зарано, не пройшло 4-х тижнів, як обіцяє виробник, але, однозначно є ефект висвітлення, рівномірності тону шкіру та гладкості рельєфу.

У підсумку, після тестування лінійки засобів NIVEA Luminous 630 Anti Dark - Spot 🌞 мені сподобалися та переходять у мій осінній догляд (за свою текстуру) - сироватка проти пігментації та нічний крем для обличчя, шиї та декольте. Сонцезахисний флюїд однозначно закінчу ще до осені, я чергую його з улюбленим санскріном Beauty of Joseon, коли хочеться більшої зволоженості.

Дякую, Make Up 😘, за надану можливість тестування повноцінної лінійки по догляду за шкірою