ksnklb

А це точно для обличчя?

А це точно для обличчя?

До цього відгуку я йшла дууже довго 😅 бо цей крем вже давненько у мене стоїть. Я досі не розумію, чим керувалась, купляючи його, та принаймні тепер у мене є крем для тіла з сяючими частинками. Так-так, хоча бренд і позиціонує цей крем, як для обличчя чи базу під макіяж, я все ж вирішила використовувати його для тіла. І знаєте, для тіла він ідеальний: завдяки легкій кремовій консистенції легко розприділяється і не потрібно дуже багато його, зволожує шкіру. У складі є пігмент, який помітний вирівнює тон шкіри, а дуже багато шимеру утворюють красиве сяйво, особливо це гарно виглядає на ніжках ✨️. Об'єм 75ml також прекрасний, якщо звертати увагу на бюджетні крема для тіла з шимером чи молочко для тіла. Зазвичай, ці засоби мають схожий об'єм, та інколи більшу ціну. Тут за порівняно низьку ціну ви отримаєте повноцінний догляд для тіла з шимером та легким тонуванням.
Запах у цього крему легкий, кремовий, трішки солодкий, на шкірі не залишається.
На початку складу нам обіцяють кокосову олію, гліцерин, різні екстракти, вітамін C, гіалуронат натрію. Далі є силікони, Mica (це той самий шимер) та пігменти.
І так, цей крем легко можна наносити як основу під макіяж чи денний крем. Особисто я пробувала його так використовувати і у мене з'явилось кілька нових прищиків, тому у цьому плані рекомендувати не можу. А ще виробник каже, що цей крем можна наносити і як нічний, що також краще не робити, адже шимер та пігмент у складі можуть зіграти за ніч злий жарт зі шкірою 🤷🏻‍♀️.

А це точно для обличчя?
А це точно для обличчя?
А це точно для обличчя?
А це точно для обличчя?
А це точно для обличчя?