Фантастичний дует | Grown Alchemist
Шовкове волосся з першого використання 🖤
Всім привіт!
Сьогодні розповім про шикарний дует для волосся від австралійського бренду Grown Alchemist 🖤
Шампунь та Кондиціонер для фарбованого волосся 🫧
🖤
💫Пакування:
лаконічні та дуже зручні у використанні флакони , вони не прям тверді , тому засоби виливаються легко .
💫Консистенція:
Шампунь має прозору текстуру та світло-карамельний колір , схоже на пиво чи сироп.
Кондиционер має білий колір та середньої густоти консистенцію.
💫Запах:
Шампунь: пахне в стилі бренду , дуже якісно, це мікс не солодких трав'яних акцентів
Кондиціонер: нотки трав та нотка борошна (на мій ніс).
Активні компоненти:
🌿Шампунь
екстракти гібіскусу й лопуха , олії герані та меліси, пантенол , гідролізований протеїн кіноа, гідролізований протеїн баобаба .
🌿Кондиціонер
Засіб має формулу з аспарагіновою амінокислотою, гідролізованим білоком кіноа, олією з насіння кавуна, яка працює на глибоке відновлення структурних мікропошкоджень. Продукт запобігає вимиванню та вицвітанню кольору фарбованих локонів, надаючи йому здорового сяйва і шовковистості.
💫Ефект:
Шампунь піниться середньо , але м'яко , я завжди роблю два промиву . Змивається швидко , волосся очищене , але стає м'яким та шовковистим навіть після шампуня.
Кондиціонер має легку консистенцію , тому витрата в нього більша , я наношу на все волосся , тримаю 3 хвилини.
Після змиття волосся нереально гладке.
🔥Як термозахист наношу улюблену сироватку Evo derm, допис тут :
https://club.makeup.com.ua/post/42782/
Волосся з цими засобами просто фантастик!!💫
Воно шовковисте , мяке, але тримає форму, дужк блискуче , мені здається навіть колір волосся стає більш гарним . Волосся не жирніє на другий день (я мию кожні 3 дні), а навіть на 3 день має дуже акуратні кінчики, як після перукаря.
Шампунь обіцяє захист від хлорованої води.
Можу рекомендувати цей дует для дійсно гарного волосся , не тільки ззовні 💖
(фото на волоссі додала) 🖤
А Ви знайомі з брендом ?
Коментарі (0)