Олена Романюк

Легендарний тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo

Легендарний тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo

Нарешті і я спробувала тонік польського бренду Bielenda, який є неймовірно багатофункціональним - очищення, заспокоєння, освітлення, звуження пор тонізування і навіть (!) anti age ефект.

Багатий кислотами й ніацинамідом склад, та часті акційні пропозиції роблять тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo справжньою зіркою MakeUp.

Я була налаштована доволі скептично, але певні обставини переконали мене оцінити цей тонік, тож, готова поділитися своїми враженнями від використання.

Активний коригуючий тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo направлений на активне та якісне очищення шкіри (мигдальна кислота), зменшення запалень, регулювання роботи сальних залоз (ніацинамід), розгладження шкіри та покращення текстури (лактобіонова кислота), утримання вологи в шкірі, її пружність (молочна кислота), зволожувальна, антивікова дія (гіалуронова кислота).

Склад доволі короткий, простий, зрозумілий та здається, що дієвий.

Формат пакування : пластикова пляшка, прозора (зручно відстежувати кількість засобу), зі зручною кришкою, яка легко відкривається, отвір під нею мені здається завеликим, можна передозувати засіб.

Консистенція тоніку - прозора водичка, так як ми говоримо про тонік, то в принципі, так і має бути.

Аромат - солодкий одеколон, мені зовсім не подобається і я не розумію, навіщо? Щоб користувачі не скаржилися, що налили води з крану? На шкірі відчутний, це мінус.

Відчуття при контакті з тоніком - спочатку здається, що липкості не буде, але вона злегка присутня і треба почекати, щоб тонік поглинувся шкірою.

Я наносила лише за допомогою ватного пафу чи диска, після вмивання.

На фото - моя шкіра після вмивання та нанесення тоніку Bielenda Skin Clinic Professional Mezo.

Спочатку, я думала, куди моїй шкірі такий тонік, з купою кислотою, який судячи з відгуків, беруть при запаленнях чи зовсім іншому типу шкіри?

Але, прийшла надзвичайно спекотна погода, з сухим вітром і моя рука потягнулася за цим тоніком.

Що ж дасть тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo нормальній, але віковій шкірі з пігментацією, яка вже має в догляді ензимний пілінг, вмивання гелем (з ніацинамідом) на цей момент?

  • завершальний етап очищення, спека, зволожувальний крем, санскрін, мені важливо, щоб шкіра була звільнена від залишків усього
  • незначний освітлювальний ефект, тон шкіри рівний, пігментація ( + використання лінійки Nivea Luminous 630 та санскрін BoJ) не темнішає, залишається контрольованою
  • у парі з Nivea Luminous 630 та есенцією Mary&May, тонік гарно себе зарекомендував, без негативних наслідків

Що ж мені не сподобалося, звісно, суб'єктивно, виходячи з потреб моєї шкіри, звичок в догляді?

  • липкуватість, у перші секунди нанесення на моїй шкірі, тонік відчувався і хотілося змити
  • пощипування при нанесенні, змушує мене замислитися та використовувати не кожного дня
  • аромат, зовсім не доречний та яскравий

У підсумку, тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo у догляді я залишаю, але, не у форматі щоденного використання.

Як додатковий засіб у процесі очищення (у спекотну погоду) тонік мені сподобався, так як шкіра була чистою, не пересушеною (напевно, це заслуга інших засобів) пори звуженими, без забруднень, відповідно, рельєф шкіри залишався рівним. Зважаючи на активи у складі, тонік цілком виправдано є популярним та бажаним.

Можливо, для моєї шкіри, кислот забагато і не звично, але тонік справив гарне враження, тож, я не пошкодувала про наше знайомство.