Продовжую знайоми тися з ароматами бренду
Пробники AVENUE des PARFUMS 2 частина
Про повнорозмірний парфум розповідала тут
https://club.makeup.com.ua/post/44602/
Про пробники в першій частині писала тут
https://club.makeup.com.ua/post/45388/
Сьогодні розповім про інші аромати бренду, серед яких мені вдалося знайти своїх фаворитів ⬇️
Majestic Tokyo
група аромату: квіткові, фруктові
Піраміда:
- диня, лотос, лимон, ананас, айва, лілія, чорна смородина
- водяна лілія, конвалія, жасмин, мед, шипшина та троянда
- мускус, ветивер, корінь фіалки, малина, ожина, персик, сандал та ваніль
Для мене це квітково-фруктово-водяний аромат. Максимально ніжний та чуттєвий.
Розкриття починається з жовтої, трохи солодкуватої дині з легкою кислинкою лимону в тандемі з водяним лотосом, ось прям добре відчувається легкість лотосу, яка тримає рівновагу на воді.
Десь віддалено стоять кошики з айвою і до вас доноситься її аромат. Також бачите підготовку до сніданку і чуєте аромат шматочків терпкого та соковитого ананасу.
Спускаєтеся вниз по сходам і бачите як люди перебирають чорну смородину, але вам чутно лише аромат її листя.
Ви біжите до свого улюбленого озера, місця де знаходите спокій та гармонію. Місця, де налаштовуєтеся, де відпочиваєте думками.
По дорозі ви бачите висаджені конвалії і наче жадібно вдихаєте їх аромат. Наближаєтесь до водяної лілії, сідаєте і насолоджуєтеся улюбленим видом.
Повертаєтесь в будинок на сніданок, по дорозі бачите кущі з малиною, з'їдаєте кілька штук. Йдете далі і зустрічаєте чоловіка з кошиком тільки-но зібраних персиків, вітаєтесь, посміхаєтесь та берете один соковитий плід 🍑
Наближаючись до будинку ви відчуваєте всю ранкову ніжність, зелені нотки висаджених рослин (розкриття ветиверу) та легку ванільність, яка завершує прекрасну ранкову магію✨
Це аромат ранкового пробудження в розкішному заміському будинку. Аромат легкості та невагомості, ніжності та турботи, щирості та радості маленьких дрібниць.
Для мене це аромат теплої весни і початку літа. Він несе за собою шлейф і намагається зачарувати і запам'ятатися. Не відмовилася би я від такого повнорозмірного флакончику.
Стійкість аромату 3-4 години, на волоссі тримається трохи довше.
Shiny Hollywood
Піраміда:
- маракуйя, грейпфрут, ананас, тангерин, полуниця
- півонія, ванільна орхідея, червоні ягоди, жасмин, конвалія
- мускус, деревні ноти, дубовий мох
Оо, цей ж фруктово-квітковий коктейль, який розібрали по пірамідам.
Шалене розкриття соковитих фруктів маракуйи, терпкого ананасу в поєднанні з цитрусовою нотою танжерину, соковиті бризки смачної, солодкої полуниці з легкою кислинкою (в уявленні саме перша, травнева полуниця). Тандем, який буде відчуватися і наприкінці.
Всередині захований букет рожевих півоній і жасмину в поєднанні з кисленькими червоними ягодами (червоної смородини та журавлини) та деревними нотами.
Все це охоплюється мускусом, додаючи аромату ніжності і пом'якшення.
Аромат свіжий та кисленький і мені здається, що він буде актуальним круглий рік, бо це проста, але дуже приємна жіноча піраміда. І так, я би взяла повнорозмірний флакон.
Він доволі шлейфовий, не залишить оточуючих байдужими.
Стійкість 4-6 годин, на волоссі відчувається впродовж дня.
Crystal Paris
Піраміда:
- юзу, гранат
- півонія, лотос і магнолія
- мускус, амбра
В мене був не один аромат з юзу від інших брендів, але жоден з них мені не подобався. Ось взагалі не заходив.
Але цей з перших секунд мене приємно вразив, ось що значить правильно підібрані і пов'язані ноти.
Аромат того самого японського юзу, свіже цитрусове розкриття, поєднане з кисленькими зернами гранату, букетом рожевий півоній, лотосу та квітучої магнолія.
Мускус з амброю додають аромату ніжності та м'якої пудровості, яка не перекриває відчуття чистоти та легкості.
Аромат для тих, хто любить свіже, цитрусове, квіткове. Хто не любить солодкі аромати.
Стійкість аромату 4-5 годин, на одязі тримається впродовж дня.
Graceful Florence
група аромату: шипрові, фруктові
Піраміда:
- листя чорної смородини
- троянда і фрезія
- ваніль, амброксан, пачулі і деревні ноти
Це точний і набагато бюджетніший аналог Si від Armani. Дорогий, люксовий.
Розкриття листя чорної смородини в поєднанні з нотами фрезії та амброксана (різновид амбри).
Травнева троянда, яка кружняє в тандемі з ваніллю та пачулі, заходячи в деревні ноти. Ця частина піраміди якраз таки додає аромату розкоші та елегантності.
Однозначно осінньо-зимовий, денний. За рахунок відтінку елегантності я відчуваю його саме під костюм та пальто, або сукню та пальто, або юбку та блузку. Дівчина працююча в офісі і займаюча одну з керівних посад. Клас, мені він сподобався, а особливо коли яскраві ноти трохи притихнуть. Він до речі також шлейфовий.
Стійкість аромату 5-6 годин, на волоссі та одязі тримається добу точно. Навіть після душу його ще можна відчути на шкірі.
Elegant Cannes
група аромату: квіткові, фруктові, гурманські
Піраміда:
- чорна смородина, груша
- ірис, жасмин, апельсиновий цвіт
- праліне, ваніль, пачулі та боби тонка
Також дуже елегантний аромат, але має більшу схожість з Lancome, саме "La Vie Est Belle".
Я би назвала його квітково-пудровим, шипровим та гурманським.
Після першого пшику яскраво відчутна нота зрілою, навіть трохи перезрілої груші, листя (не ягідки, а саме листя) чорної смородини.
Ірис в поєднанні з жасміном та зеленними нотами пачулі додають аромату розкоші та землистих, таке відчутне заземлення.
Вже через годину аромат розкривається зовсім іншими фарбами. Аромат стає неймовірно вершковим, як цукерки з тоненького молочного шоколаду в поєднанні з великою кількістю вершкового крему і ледь помітних кукурудзяних кульок. І ось ця вершковість буде тривати аж до кінця звучання. Квіткові ноти будуть намагатися пролізти вгору, але вершковість буде брати вверх.
Стійкість 5-6 годин, як і попередній аромат, він добре тримається на волоссі та одязі впродовж доби.
Спробувавши повнорозмірний аромат бренду та певну кількість пробників, можу зробити висновок, що обираючи аромат дивіться на піраміду і точно не прогадаєте. Мені подобається, що максимально точно намагається передати аромат по нотам у пірамідам. Тож, раджу почати своє знайомство з цим брендом, якщо ви шукаєте гарні та приємні аромати по вигідним цінам 😉
Коментарі (0)