Ірина 🦋

Заспокійлива маска-детокс для обличчя з рожевою глиною

Це маска польського виробника, що купила в одному з мережевих магазинів Варшави🇵🇱

Натуральна, детокс-маска для обличчя з рожевою глиною – це заспокійливий засіб, який підійде для будь-якого типу шкіри, а особливо для комбінованої і жирної. Цей доглядовий продукт був розроблений фахівцями польського бренда BodyBoom на основі натуральної веганскої формули. Головним компонентом маски є рожева глина, яка очищає пори епідермісу і поглинає надлишки шкірного себуму.

Особливості детокс-маски з рожевою глиною бренда BodyBoom:
🌸 виводить токсини зі шкірного покриву;
🌸 заспокоює подразнення і почервоніння;
🌸 усуває відчуття сухості і стягнутості;
🌸 звужує пори;
🌸 надає тонізувальну і розслаблювальну дію;
🌸 біла глина видаляє забруднення і освітлює пігментацію шкіри;
🌸 екстракт квітів гібіскуса підвищує захисні функції епідермісу і розгладжує його;
🌸 екстракт квітів лотоса робить шкірний покрив зволоженим, еластичним і пружним.

Упаковка, консистенція, аромат:

М'яка упаковка, вага 40g. Маска досить рідкої консистенції в порівнянні з рештою моїх глиняних масок, ця приблизно як рідке тісто на млинці 🥞

Аромат досить насичений, я не люблю коли засоби для обличчя мають насичений аромат, але цей для мене приємний, квітковий💐, навіть якийсь парфум нагадує.

Так як маска досить рідка, наношу її тонким шаром пензелем для масок Deni Carte або Christina Brush №24

Силіконовим пензлем наносити цю маску мені не зручно через її консистенцію. Тримаю маску 10 хвилин ⏳, за цей час вона трохи вбирається, і лежить на обличчі плівкою, якби ви намазали його клеєм ПВА і дали йому висохнути. Я маску не перетримую, інакше шкіру почне стягувати, але маска не обсипається як буває з деякими глиняними.

Під час нанесення ніяких неприємних відчуттів на шкірі у вигляді почервоніння, печіння, поколювання мене не було.

Після змиваю маску водою 💦, шкіра на диво не пересушена, не дивлячись на глину у складі, навіть начебто навпаки насичена і щільніше. Верхній шар шкіри трохи очищений, важко сказати, наскільки вона добре очищує пори, тому що я за ними стежу і вони зазвичай у мене не забиті.

Вистачає цього пакетика досить довго, я вже робила близько 5 разів, але ще маска залишилася,

За цю ціну я не чекаю від маски якогось дива, використовую як додатковий догляд☺️

Допис про мою іншу маску з глиной, яка не застигаетhttps://club.makeup.com.ua/post/33641/

А які глиняні маски ваші улюблені?