Чистикова Дар'я

Zest EfferVit С

Zest EfferVit С

Хворіти влітку моя "улюблена" справа 🤭 Насправді кондиціонери, тонни льоду у напоях підступно підкрались до мене у вигляді перших ознак застуди.

Отримавши ряд вказівок від лікаря, в тому числі про додатковий прийом вітаміну С на цей період, обрала перевірені роками БАД від Zest, а саме шипучі таблетки EfferVit С.

Zest EfferVit С сприяє покращенню захисних сил організму, функції серцево-судинної системи і зору, зміцненню імунітету та має виражені антиоксидантні властивості завдяки вітаміну С 1000 mg (мг) у складі.

Цей БАД, як і більшість шипучок, продається в білому циліндричному футлярі. Таблетки досить великі за розміром, світло-червоного кольору. Швидко вступають в реакцію з водою та розчиняються за кілька секунд. Аромат та смак приємний, легкий натяк на лісові ягоди.

Рекомендована доза 1 таблетка на добу.

За результатом використання застуда пройшла помітно легше, при цьому занепаду сил я взагалі не помітила, впевнена, що комплексне лікування безсумнівно принесло свої результати. Вірю, що вітаміни теж внесли свою лепту 😉

Майте на увазі, ці вітаміни будуть незамінними в осінньо-зимовий період для профілактики та підвищення імунітету при вимушеному контакті з хворими.

Нагадую, допис містить лише інформативний характер, обов’язково радьтеся зі своїм сімейним лікарем перед прийомом будь-яких БАД-ів!

Не хворійте ❤️