Гала 💟 Ольга

Порожні мініатюрки та нові пробники

Порожні мініатюрки та нові пробники

З величенького це шампунь від Sue Шампунь для волосся з провітаміном В5.

Як він мені сподобався в пробнику! Захвату не було меж.

Коли ж прийшла повна версія я помітила,що погано піниться. Треба прикласти зусилля, щоб розподілити навіть піну від шампуню по шкірі голови. Це підтвердив навіть чоловік, бо ми разом використовували цю баночку. В порівнянні з шампунем від Vesna - небо і земля.

Як я не старалась, а любові не вийшло.

Порожні мініатюрки та нові пробники

Від NS cosmetics був гель для обличчя. В цьому дописі ділилася всіма пробничками які в них замовляла.

https://club.makeup.com.ua/post/41151/

Мене зачарувала шовковиста структура гелю для обличчя і він гарно змивався, я подумала, що гелі для душу теж будуть такими ніжними до шкіри.

Як зазначає виробник - Гель має яскравий помаранчевий колір, завдяки обліпихової олії, яка надає шкірі свіжість, робить її еластичною, загоює дрібні ранки, прибирає сухість, лущення, відчуття стягнутості шкіри після душа, а за своєю структурою і ароматом нагадує м'якоть стиглої дині.

Як в рекламах я нанесла побільше гелю на мочалку😮 - довго не могла змити це щастя. Засмутилась, бо не люблю це відчуття, я хотіла легенько нанести та змити зі шкіри, а не плюхатись у воді.

Потім дала другий шанс гелю і нанесла вже трішки. Все спрацювало. Легко змилось зі шкіри, не було сухості, навіть не хотілось нанести крем. Але зараз літо, взагалі нічого не хочеться наносити.

Що ж, в мене не однозначні відчуття щодо цього гелю. Як я їх не любила так і не люблю.

Легкий, ніжний крем з гіалуроновою кислотою ідеально зволожує шкіру і захищає її від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Підходить для нормальної, сухої та комбінованої шкіри.

Зараз період такої спеки, що я всі креми відчуваю на шкірі і ніхто не може назватись легким.

Але, крем приємний до обличчя, мав зволожувальну дію, через спф був трохи важкуватим (для мене завжди так, коли додають фільтри). Але мав гарне ставлення до шкіри. Не було поганих реакцій, варто придивитись до крему.

Звичайно я не могла не накупити нових пробників. Бренд Vesna:

  • Маска для обличчя з матчею і спіруліною
  • Зволожувальний крем для обличчя
  • Захисний крем для обличчя з малиною та ніацинамідом

Почала тільки зволожувальний крем бо NS завершився, а від хейміш пробник досі лежить, чекає коли до нього дійде черга. Не хочу його відкривати, бо там немає кришечки. Треба перелити в баночку, а не хочеться. Називається проблеми лінивих людей😀