Vikulyk

Відгук від людини з себореєю

Відгук від людини з себореєю

Якщо у вас така сама проблема, то прошу звернути увагу на цей шампунь. Звичайно ми себорейники все життя будемо з цим мучитись, але шампуні від лупи, то однозначно моє спасіння. Періоду ремісії можу добитись тільки з якісним спеціальним шампунем.

Взимку в мене період загострення, влітку-значно краще, але не ідеально. І от дуже мені захотілось почистити скальп, адже лупа швидко з‘являється і навіть скраби не тримають довго ефект. Варто мені довший час не користуватись спеціальним шампунем, і взагалі трохи розтягнути миття голови, то ситуація приблизно така, як на фото.

Відгук від людини з себореєю

Я щиро радію за людей, які можуть помити будь-яким шампунем голову і у них все добре, але в мене така ситуація, що я довго не можу використовувати звичайний шампунь. Мені потрібний засіб, з яким я комфортно можу пробути до наступного миття, тому обрала для себе Korres.

Ну що ж, трохи я понила, а тепер давайте про сам шампунь:

Текстура середньої густини, може злегка рідкувата, проте не як водичка, що часто буває у шампуней-борців з лупою.

Аромат класичний, підійде, як для жінок, так і для чоловіків.

Піниться класно, і дуже добре промиває волосся.

Шампунь сульфатний, я не бачила доречі, щоб такі шампуні були без SLS, тому саме в такого роду продукту я не боюсь цього складника.

Також в цьому довжелезному складі є дуже багато екстрактів і кислот, який просто збагачений ними, вказано, що шампунь на 83,5% складається з натуральних компонентів.

Після миття голови-відчуття дуже комфортні, шкіра голови наче дихає, я можу навіть не користуватись скрабом, отримуючи ідеальну свіжість. Він добре очищує, але доволі делікатно, при цьому не сушить довжину.

В мене не те, що зменшився зуд, він зник і до наступного миття мене не мучить свербіж. Ефект накопичувальний, звикання не помітила поки, хоч і з першого ж миття шкірі досить добре, проте потрібно декілька миттів, щоб лусочки повністю зникли і шкіра очистилась.

Насправді здоров‘я шкіри голови є вагомим і для самої якості волосся, адже воно в мене менше випадає, коли шкіра достатньо чиста. Як то кажуть: від осинки не родяться апельсинки.))

Також помітила, що навіть біля коренів моя волосся гарно блистить.)

На фото результат після використання шампуню, більше нічого на коріння я не наносила.

Висновок. Класний шампунь, який дозволяє максимально комфортно почуватись моїй шкірі голови і відчувати себе звичайно ж впевненіше. Мрію його протестувати ще в зимовий період, цікаво наскільки буде класний ефект, бо зараз я повністю задоволена.