Далеко не найкраща кокосова олія
Так, так, зараз мене закидають камінцями за те, що я напишу. Але я справді вважаю, що олія Parachute далеко не найкраща.
Познайомилася я з нею дуже давно, десь у 2014 році, і не мала з чим порівняти її тоді. Згодом у мене з'явилися інші кокосові масла. Можу сміливо сказати, що Parachute поступається конкурентам.
Незручна банка
Не упаковка, а кара небесна. Кокосова олія застигає при температурі нижче 25 градусів, тому видавити її через такий малий отвір майже неможливо. Доводиться кожного разу її нагрівати, чекати і аж тоді використовувати. Якби ж горловина була ширша і без дозатора, було б значно простіше. А взагалі, формат баночок - ідеальний.
Аромат
Пам'ятаю, як сильно розчарував мене аромат масла Parachute. Я очікувала почути ніжний запах кокосової м'якоті, а отримала смажений гіркий горіх. Як з'ясувалося згодом, інші кокосові масла зазвичай пахнуть саме так, як я уявляла, тому проблема в Parachute.
Використання
Раніше я мазюкала цю олію і на волосся, і на шкіру. Проте згодом зрозуміла, що якісна косметика справляється краще за будь-які масла. Кокосову олію я використовую тепер лише для приготування їжі. Наприклад, для основи солодких тартів: для цього кришу печеня "До кави", змішую з розтопленим кокосовим маслом і запікаю. Начинку обирайте на свій смак. Зазвичай я беру домашні ягоди.
Не розумію ажіотажу навколо Parachute
На ринку існують безліч інших масел, з кращим запахом та дизайном упаковки. Моє улюблене - VitaAsia. Я можу їсти його буквально ложками, воно на смак, як кокосова м'якоть. І по кольору значно світліше і не таке жовте.
Кожному своє, мабуть
Я повторювати покупку не стану. Але якщо вам олія Parachute підійшла, то я дуже рада ☺️
Коментарі (0)