BELENKAYA

Такої підстави від наших друзів корейців я не очікувала

Такої підстави від наших друзів корейців я не очікувала

Зараз буде "больно". Але спочатку передісторія.

Так вийшло, що нещодавно я завітала до косметолога зі своєю сезонною проблемою і вона запропонувала мені подивитися на стан шкіри через спеціальний прилад, що має UV камеру. Якщо ви колись дивилися огляди на SPF засоби, це камера, через яку можна побачити дію вашого крему, завдяки чому обличчя на відео набуває чорного кольору.

Після огляду лікар запитала мене: "А чому ти не наносиш SPF?".

Але я наношу, причому в доволі промислових маштабах, оскільки одразу реагую на ультрафіолетове випромінювання (якого було аномально багато останнім часом). Того дня я наносила наш улюблений крем Beauty of Joseon, а також маю новинку — сироватку SPF 50, про яку я все ще маю бажання сьогодні розказати.

Чому ці засоби не видно під камерою? Не знаю. Не думаю, що це помилка :(

Я досі перебуваю на етапі заперечення, тому поки не хочу відмовлятися від єдиних продуктів , які не провокували в мене загострення акне + я поки гадки не маю на що їх замінити.

До цього я використовувала SPF крем Beauty of Joseon, а сироватка викликала цікавість в тому, щоб потестувати щось нове. Мене заінтригувала наявність женьшеню у формулі, а легка консистенція сироватки була лише плюсом.

Що мені сподобалось?

  • приємна на дотик та зовсім не залишає відчуття липкості;
  • має дозатор та виглядає більш гігієнічним у використанні, ніж туба;
  • без аромату;
  • високий фактор захисту (якщо він, звісно, працює);
  • має доглядові властивості та особисто мені повністю замінив ранковий крем.

Що мені не сподобалось?

  • залишає фірмовий "корейський блиск" на шкірі, який створює ефект масного обличчя (але якщо шкіра не має недоліків це може виглядати привабливо);
  • не підійде жирному типу шкіри через поживну формулу;
  • якщо ви лікуєте шкіру та користуєтесь ретинолом або бензоїн пероксидом — викликає відчуття печіння, але я думаю так буде від будь-якого сонцезахисного засобу.

Сам засіб має дещо зернисту текстуру, яка на початку викликала в мене питання, але при нанесенні він приємний та однорідний.

Глобально він не нашкодить, тим паче в мене досі присутня віра що він мене захищає від ультрафіолетового випромінювання, але раніше я вже чула тезу, що тру корейці навіть і не знають про такі бренди як цей, або умовний Tocobo, адже це не розраховано на їхній внутрішній ринок.

Можливо ці SPF не бачить камера, бо вони хімічні, а не фізичні? Можливо хтось добре розбирається, буде цікаво почути вашу думку :)