olena_glossy

Coquette Bloom: солоденький квітковий міст від Mermade

Coquette Bloom: солоденький квітковий міст від Mermade

Солодкий квітковий аромат, флакончик, який зручно брати з собою. Натискай “Дізнатися більше”, щоб прочитати розгорнутий огляд.

Пакування. Прозорий з рожевим відтінком пластиковий флакончик (сам міст не має відтінку), дозатор у вигляді пульверизатора, що не плюється та захисний чорний ковпачок. Пластик якісний і такий флакончик не страшно покласти в сумку чи валізу. Об’єм 100 мл.

Етикетка в рожевих відтінках, тож перше враження про продукт складається як про щось миле та ніжне.

Спосіб застосування: розпилити необхідну кількість засобу на шкіру тіла на відстані 15-20 см.

Початкова нота: фрезія, персик, гіркий апельсин

Нота серця: жасмин, магнолія, троянда

Кінцева нота: амбра, кедр, мускус

Враження про міст Coquette Bloom. Аромат солодкий та теплий. При розпиленні перший 5 с відчувається наявність спирту, який повністю зникає.

Перших пів години він звучить доволі яскраво, а далі починає стихати. На шкірі його відчуваю орієнтовно 3-4 години.

Аромат доволі “рівний” - це квітковий букет, де домінують жасмин та магнолія, доповнені трояндами. Мускус додає цьому букету певної пряності.

В перші хвилини після розпилення злегка можна відчути нотку апельсина, яка повністю зникає, тому аромат не можу назвати цитрусовим, для мене він квітковий 💐

Моя асоціюється Coquette Bloom: юність та безтурботність.

У перші секунди здається, що аромат абсолютно не мій, але протягом кількох хвилин він наче “всідається” та адаптується, стає доволі носимим.

В загальному, міст - цікавий варіант парфумованого засобу на літню пору. Він доволі простий, поступово наче розчиняється на шкірі та не надокучає.

P.S. Опис ароматів не моя сильна сторона, але я намагалася передати свої враження 😉