Kristina S

Магнієві пластівці з ароматом фруктів

Магнієві пластівці з ароматом фруктів
Магнієві пластівці з ароматом фруктів

Дізнавшись про Бішофіт, я оточила себе ним. Мила пляшечка кристалів тепер займає почесне місце у ванній. Магнієва сіль для ванни - це той же хлорид магнію,тільки у вигляді твердих пластівців. Я обрала ароматизовані,але є і звичайні білі пластівці без додавання фарбників та ароматизаторів.

Магнієві пластівці з ароматом фруктів
Магнієві пластівці з ароматом фруктів

У Bisheffect є шість варіантів ароматних магнієвих ванн: морські,фруктові,трояндові,цитрусові,квіткові та кавові.

Упакування дуже зручне - пластикова пляшка у єдиному варіанті об'єму - 1000 мл.
Аромат - з пляшки насичений цитрусовий з абрикосовими нотами, трохи хімозний. Після розчинення у ванній стає менш інтенсивний.
Колір - оранжево-жовтий,як абрикос.

Після відкриття використати протягом 3 місяців.

Звісно заспокоює,розслабляє,насичує магнієм,а також :
- усуває запалення шкіри
- сприяє загоєнню ран
- посилює барьєрні функції епідермісу
- зволожує шкіру

На 100 літрів теплої води розчинити 150 -200 г пластівців і насолоджуватись не менше 20 хвилин. Розчиняються вони швидко,хоча на вигляд тверді. Після - не ополіскувати, а промокнути тіло рушником.


Тобто однієї пляшки вистачить приблизно на 5 ванн.
При першому використанні я відміряла на вагах 160 грам приблизно,запам'ятала і вже потім висипала "на око".


Другий спосіб, коли немає часу або можливості набрати ванну - робимо ванночку для ніг. Усе те саме,але знадобиться набагато меньше пластівців. Після цього способу зменшується відчуття втоми в ногах, Ви отримаєте хоч невелику,але дозу магнію.Ідеальна процедура після важкого робочого дня. Помітила,що на шкірі ніг залишається жовтий відтінок, напевно додаю забагато на об'єм води.

Я помітила,що іноді мені буває замало 150 грам солі(хронічний стрес дає про себе знати). Тоді краще одразу використовувати 200 або в тандемі із магнієвим скрабом,або олією.
Доречі, про олію вже розповіла тут
https://club.makeup.com.ua/post/45464/
Упевнена,після огляду на неї Ви як мінімум зацікавитесь, як максимум - захочете спробувати 🙌


Але навіть при невеликій дозі магнію у ванній я відчуваю розслаблення. На якийсь час з'являється сонливість,але її можна легко перебити.
Я побоювалась залишати розчин на шкірі через можливий свербіж і т.д. але мої страхи були марними. Спочатку ще волога шкіра має маслянистий шар,який всотується і не пересушує.
Приємним бонусом є ароматна композиція пластівців. Вона звучить на фоні і лише поліпшує загальний релакс.
Вода набуває легкого жовтого кольору і лише у великій концентрації може трохи забарвити шкіру.

Я рекомендую спробувати усім, по можливості, магнієву ванну. Це чудовий спосіб закінчити день, розслабитись та отримати магній найшвидшим шляхом, як наслідок - міцний сон.

Нажаль поки на сайті не доступна серія ароматизованих магнієвих пластівців(хоча це не новинка),лише класичні, але я сподіваюсь згодом редакція розширить асортимент 🙌