Ksyposhka

Міст з феромонами MAREVE "Gold Champ"

Цей міст мені прислала моя люба Alina_Demchenko її враження на цей міст можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/41541/

Для неї аромат виявився трохи задушливим,тому він у мене 😂

Флакон не великий,125 мл.

Мінімалістичний ,стильний дизайн,який надихнув мене на зйомку відео, але цей прозорий ковпачок ..🫠

Можливо колись виробник знайде чорні ковпачки для флаконів і в мою душу прийде спокій 😂

Засіб в середині гарно переливається,дійсно нагадує раніше популярне, шампанське з шимером.

Спочатку я думала, що дозатор «плюється» тільки в мене, але почитавши відгуки інших дівчат виявилось що ні ,не тільки в мене. Тому можливо так і було заплановано 😂

Консистенція рідка,трохи густіша за воду,має в собі дуже дрібні блискітки.

При розтиранні по шкірі міст швидко поглинається в неї ,не залишаючи липкості.

На шкірі шимер дуже гарно переливається на сонечку,блискітки дуже маленькі і виглядає це дуже натурально ,якщо не придивлятись, то виглядає наче шкіра сяє з середини.

Аромат це копія Tiziana Terenzi Kirke,аромат який ти впізнаєш із 1000😁

Мені цей аромат подобається тому я навіть рада ,що можна не втрачати 8к на оригінальні парфуми, а придбати копію за 180 грн ,тим більше ,міст по стійкості не поступається оригінальним парфумам,правда не такий шлейфовий.

При першому розпилені, яскраво відчувається спирт в перемішку з іншими нотами ,нагадує фруктовий алкогольний коктель😅

Трохи вівітрившись ,стає більш ніжним ,проте все ж таким же різким , характерним і алкогольним.

Як і вказано в описі аромат розкривається соковитими нотами маракуї і персика,не приторними, а більш з кислинкою.

Для мене це унісекс аромат ,він досить різкий але і солодкий водночас,не просто банально фруктовий ,а більш глибокий та складний.

В описі вказується 18+ бо він явно не звучить по дитячому і не для підлітків.

Для когось він може бути задушливим,влітку не всі його зможуть носити у +35😅

Мене цей аромат дуже приваблює, не знаю як там працюють ті феромони але я б звернула увагу на дівчину або чоловіка з цим ароматом 😁

Стійкість доречі тут шикарна,в мене аромат протримався більше 7 годин ,а в перший день коли я його просто затестила вечері на руку, то навіть після душу аромат залишився на шкірі до самого ранку.

А я ще сміялась з Аліни коли вона мені писала,що не може його змити з себе 😅