GARNIER VITAMIN C SERUM. Сироватк а з вітаміном С
Розповідаю про ключові компоненти засобу та їх дію🍋
Сьогодні хочу залишити відгук на сироватку, яка у мене досить давно. Вже можу сказати однозначний відгук.
Лінійку Vitamin C від Garnier, я отримала досить давно на тестування. Хочу поділитися уже розгорнутим аналізом цієї сироватки.
Пакування зручне: обʼєм 30 мл
Аромат присутній цитрусовий, більше парфумований свіжий. Хто не полюбляє аромати у засобах зверніть увагу.
Спершу про склад.
У складі:
- Vitamin C
- Ніацинамід
- Саліцилова кислота
КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ ТА ЇХ ДІЯ
Ключові інгредієнти
Проти прищів: ніацинамід, саліцилова кислота Антиоксидант: 3-О-етил аскорбінова кислота, фенілетіл резорцин, токоферил ацетат
Інгредієнт для зв'язку з клітинами: ніацинамід, аденозин
Ексфо ліант: саліцилова кислота
Освітлення шкіри: ніацинамід, 3-O-етил аскорбінова кислота, фенілетіл резорцин
Ідентичний для шкіри зволожувач: гліцерин, гіалуронат натрію
Заспокійливий: саліцилова кислота
У складі тут стабілізована форма вітаміну С – 3-О-етил аскорбінова кислота, тому саме цей засіб підійде новачкам та тим хто починає знайомитися з вітаміном С у догляді. Засіб гарно вирівнює тон, додає шкірі сяючого вигляду, не окисляється. Однак присутня липкість при нанесенні.
Якщо бажаєте більш потужну дію, для боротьби з пігментацією тоді варто звернути увагу на більш потужний вітамін С у формі аскорбінової кислоти, він менш стабільний, проте дієвий, наприклад, як у сироватці від Loreal, яку я тестувала. Концентрація вітаміну С тут аж 12% чистого вітаміну у формі аскорбінової кислоти.
ПРО БОКС ВІД LOREAL
Коментарі (0)