alena.rosee

Якісний догляд | MIXTURA

Якісний догляд | MIXTURA

Бренд MIXTURA вже зарекомендував себе як якісний бренд натуральної косметики.

Тому пробувати нові продукти для мене це немов піти на новий захоплюючий фільм в кінотеатр, я не знаю про що він, але точно знаю що він залишить чудові емоції.

Розповім про дует кремів для обличчя: пептидний крем для обличчя та крем навколо очей, якими я користувалась трохи більше місяця.

Якісний догляд | MIXTURA

Пептидний крем для обличчя

🌿Пакування: це фірмова скляна баночка із темного стекла та має на кришці прикріплений аплікатор. Це зручно , гарний комплімент від бренду.

🌿Консистенція: крем середньої густоти білого кольору

🌿Запах: на мій ніс практично немає запаху, можливо щось дуже легке як косметичний компонент

🌿Ефект:

💦Цей крем містить цілий комплекс пептидів та низькомолекулярну Гіалуронову кислоту для ідеального зволоження шкіри.

Я дуже полюбила цей засіб, а точніше дует з кремом навколо очей , тому що разом вони працюють просто неймовірно. Крем легко наноситься та дуже швидко вбирається, залишаючи лише легкий шовковистий фініш.

Як важлива перевага серед інших кремів: не залишає ні жирного блиску, ні катишок, ні якихось неприємних відчуттів.

Дуже комфортним нанесення навіть у спеку.

Він взагалі не обтяжливий, але дає достатньо зволоження для шкіри. Вона почувається з ним дуже комфортно.

🖤Який ефект я помітила від користування: Це шовковиста зволожена шкіра рівного кольору.

Колись читала що пептидними засобами треба користуватись як мінімум 2 місяці , тому із задоволенням продовжу використання цього крему 🖤

Крем навколо очей

🌿Пакування: аналогічне пакування як у крема для обличчя , Фірмова скляна баночка із темного стекла та аплікатор.

🌿Консистенція: густий білий крем з глянцем.

Моя улюблена консистенція кремів навколо очей тому що я точно знаю коли крем має таку текстуру то він скоріш всього гарно працює.

🌿Запах: практично немає запаху

🌿Ефект:

Крем містить багато цікавих компонентів , а саме є активний комплекс Lipofill-MXTR, сечовину та трегалозу, також олії аргани, примули та камелії.

Як і крем для обличчя, крем навколо очей мене реально приємна консистенція, хоч він і густий але наноситься і розподіляється по шкірі максимально легко та просто.

У мене досить чутливі очі і тому я обираю креми навколо очей більш прискіпливо, але цей засіб дає максимально комфорт .

Я наношу досить невелику кількість Крему навколо очей тонким шаром та легенько вбиваю пальчиком , при цьому роблячи легкий масаж із зовнішнього кута ока до внутрішнього.

Крем вбирається швиденько та не залишає жирного фінішу.

З цим засобом ніжна шкіра навколо очей виглядає чудово: вона зволожена, має гарний тонус, достатньо еластична та пружна.

Цей крем прекрасно дружить з макіяжем та ідеальний помічник для Бьюті догляду як вдень так і ввечері.