Чорна Юлія ❤

Мої вітамінки )

Мої вітамінки )

Цсім привіт! Зараз буде трохи мого досвіду) Як алергік, який кілька разів чуть не помер від кропивниці з починаючимся набряком Квінке (вчасно вколола ліки) я досить обережно відношусь до вітамінів(вони по своїй природі досить алергенні) і у доглядовій косметиці у тому числі. Та ось цього літа, моя шкіра сказала мені "треба" . На тлі спеки, не дивлячись на використання сонцезахисних засобів, почало підсипати шкіру обличчя 🧐. Я не маю акне, гормональних проблем, інфекцій, тому реакція була "здрастє приїхали" . Але вирішення проблеми прийшло швидко, і саме - як раз я купила нові крем - капсулки з вітаміном С = 10% (вони на відео)- обережно спробувати , і оп - ввечері намазала - зранку проблеми вже немає. Неочікувано. Але вирішила трохи додати вітаміну С у рутинний догляд, і не пожалкувала .

Взагалі вітамін С корисна штука : активізує вироблення колагену, який відповідає за еластичність та пружність шкіри. Освітлює пігментні плями, роблячи тон обличчя більш рівним. Забезпечує потужний антиоксидантний захист, допомагаючи клітинам боротися із шкідливим впливом вільних радикалів, які призводять до раннього старіння.

Наразі -їм лимончик, на ніч мажу обличчя крем- крапельками , та час від часу під настрій роблю масочку -пліваку з "лимоном" більш для настрою).

А як ви ставитесь до вітаміну С у догляді?