Фісташка

Аромат смородинового кексику. Чи Варто Спробувати Floraïku?

Аромат смородинового кексику. Чи Варто Спробувати Floraïku?

Floraïku це французьський бренд натхненний Японією. Він відносно молодий. Перші парфуми вони випустили ц 2017 році.

Перше, що мене зачепило - це баночка. Так, так, я падка на красиві флакони. На кришечці малюнок просто неймовірний. Хочеться роздивлятися.

А потім я почула сам аромат. Спочатку не сказала б, що він мене сильно чимось зачепив. Я не до кінця його розпробувала при першій носці. Але вже з другого разу він мені сподобався. Солодкий, приємний, аромат смородини повертає мене в рідний сад, де її росло дуже багато. Тому давайте розкажу про ці парфуми детальніше.

Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатися до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

На перший погляд він солодкий. Нагадує якийсь фруктовий десерт. Але та солодкість не від ванілі чи чогось схожого. Вона цікава, не супер важка і приємна. Паралельно також відчувається смородина. Досить насичена. Мабуть аромат схожий на смородиновий цукровий десерт.

У піраміді є ще квіти, але я їх майже не відчуваю. Зате відчуваю горіхи, яких у піраміді немає. Не сильно, а більше відтінком на початку.

Десь за 3 години починаю відчувати чай. З рисом у мене не склалося. Хтось казав, що аромат нагадує японські моті. Але мені він віддає чимось ближчим, нашими кексиками зі смородиною.

Шлейф помірний, солодкуватий. На роботі отримала комплімент за парфуми від колеги. Стійкість супер. Тримався весь день. А на одязі я його ще до наступного прання трохи відчувала.

Флакон повний я мабуть все ж таки не хочу купувати. Занадто велика ціна, але я рекомендую купити відливант, якщо є така можливість, і спробувати їх. Бо дивлюсь, що думки щодо цих парфумів дуже різняться. У мене будуть на час, коли захочеться солоденького.