Аромат смородинового кексику. Чи Варто Спробувати Floraïku?
Останнім часом у мене з'явилося багато відливантів парфумів. Тому на сторінці буде багато відгуків на них :). Сьогодні поговоримо про нішеві парфуми Floraïku.
Floraïku це французьський бренд натхненний Японією. Він відносно молодий. Перші парфуми вони випустили ц 2017 році.
Перше, що мене зачепило - це баночка. Так, так, я падка на красиві флакони. На кришечці малюнок просто неймовірний. Хочеться роздивлятися.
А потім я почула сам аромат. Спочатку не сказала б, що він мене сильно чимось зачепив. Я не до кінця його розпробувала при першій носці. Але вже з другого разу він мені сподобався. Солодкий, приємний, аромат смородини повертає мене в рідний сад, де її росло дуже багато. Тому давайте розкажу про ці парфуми детальніше.
Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатися до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.
Аромат
На перший погляд він солодкий. Нагадує якийсь фруктовий десерт. Але та солодкість не від ванілі чи чогось схожого. Вона цікава, не супер важка і приємна. Паралельно також відчувається смородина. Досить насичена. Мабуть аромат схожий на смородиновий цукровий десерт.
У піраміді є ще квіти, але я їх майже не відчуваю. Зате відчуваю горіхи, яких у піраміді немає. Не сильно, а більше відтінком на початку.
Десь за 3 години починаю відчувати чай. З рисом у мене не склалося. Хтось казав, що аромат нагадує японські моті. Але мені він віддає чимось ближчим, нашими кексиками зі смородиною.
Стійкість і шлейф
Шлейф помірний, солодкуватий. На роботі отримала комплімент за парфуми від колеги. Стійкість супер. Тримався весь день. А на одязі я його ще до наступного прання трохи відчувала.
Висновки
Флакон повний я мабуть все ж таки не хочу купувати. Занадто велика ціна, але я рекомендую купити відливант, якщо є така можливість, і спробувати їх. Бо дивлюсь, що думки щодо цих парфумів дуже різняться. У мене будуть на час, коли захочеться солоденького.
Коментарі (0)