Розпаков ка несподіваного та дуже ароматного подаруночка)
💚
Всім привіт✌️
Вриваюся в цей б'юті-понеділок із розпаковкою приємного та дуже несподіваного боксика. Гадаю, що у MERMADE є трохи телепатичних здібностей, а інакше як вони здогадалися, що мені дуже хотілося послухати аромат "Countrycation" та звідки дізналися мою адресу?).
Подаруночок дійсно влучний та неймовірно приємний, дуже дякую Mermade за можливість познайомитися з такими ароматними продуктами та за світлі емоції, яких зараз сильно не вистачає🥹
💚 Що ж у коробочці?
- Парфумований cольовий скраб для тіла "Countrycation"
- Парфумована вода "Countrycation" - класно, що у бренда з'явилися мініатюрки в такому форматі, виглядають дуже стильно та зручні у використанні).
- Мімімішна листівка, яку я звичайно ж бережу). У мене вже ціла коробочка листівок з makeup club, вони мені цінні)
Перші враження: дуже позитивні, аромат навіть перевершив мої очікування. Я думала, що в ньому будуть переважати зелені нотки огірка, але зірка цього аромату - конвалія, це неймовірно жіночний, весняний аромат, який занурює в ніжний, романтичний та затишний настрій. Думаю, слова тут зайві, подивіться на флакончик з парфумом - за 3 дні він вже на чверть порожній, бо моя рука так і тягнеться до нього).
Думала, що "Our Summer", то мій ідеальний аромат від Mermade, але тепер в нього з'явився серйозний конкурент у вигляді "Countrycation"😏
Згодом розповім про свої враження більше детально).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)