Yuriivna

Бузок,цедра та безтурботність| HAMPTONS SUMMER

Бузок,цедра та безтурботність| HAMPTONS SUMMER
Бузок,цедра та безтурботність| HAMPTONS SUMMER
Бузок,цедра та безтурботність| HAMPTONS SUMMER

Наразі це мій другий огляд на парфуми від цього бренду і з цікавістю тестую вже другий аромат. Перше знайомство з ароматом https://club.makeup.com.ua/post/44502

ЦЕ УКРАЇНСЬКА НІША,ЯКА ВРАЗИЛА МЕНЕ!

Саме в Hamptons Summer, я знайшла справжній бузок,який тільки-но розквітає,я ніколи не могла подумати,що можна передати перший цвіт бузку саме так насичено.

Цей аромат асоціюється у мене з безтурботністю,дарує мрійливість та натхнення.Аромат немає жодного натяку на тяжкість,йодовість,принайні я її не відчула.

HAMPTONS - це приємна прогулянка,насправді навіює тільки на приємні думки,не вдалося зловити якоїсь важкої ноти,яка би перебила всю легкість композиції.

Нота цитрусової шкірки та цитрусового соку грає на другому плані,все ж таки бузок- я відчуваю головною героїнею цього роману.

Цей аромат має насправді просту та зрозумілу композицію,якщо порівнювати з минулим ароматом,який я тестувала,якщо той грається з рецепторами та показує свою багатогранність нот,то цей аромат більш стриманий в цьому плані,проте може його родзинка саме і є в цій простоті?Інколи,не хочется чогось більш складного,тому саме такий аромат може і підійти.

Аромат асоціюється з фліртом,який незабаром перейде в першу закоханість, пристрасті в цьому ароматі не знайшла,тут саме про тільки-но почуття,які починають зароджуватися.

Для мене це однозначно теплий аромат,все довкола розквітає,з'являється весняна бадьорість після зимніх холодів,але можна пришвидшити весняні дні.Насправді,мені подобається аромат бузку,я з тих людей,хто чекає коли вже вона розквітне,а в цьому ароматі бузок в тандемі з мандариновою цедрою,яка не гірчить,вона однозначно в тіні,проте тут все настільки легко,просто та безтурботно.

Єдине,що хочется більшої стійкості аромату на шкірі,бо саме цей аромат гарний у звучанні,проте стає швидше приглушеним,аніж два інших аромата,він відчувається,лише не так яскраво.