Bathique Indulging Body Milk
Молочко для тіла з екстрактом лимонника
Нещодавно я вже ділилася враженнями про Масажну олію «Кіноа» від бренду Mades Cosmetics, яка входить до лінійки BATHIque Fashion. Ця олія справила на мене настільки позитивне враження, що я вирішила доповнити свою колекцію ще одним засобом цієї ж серії — Mades Cosmetics Bathique Fashion Body Milk.
Перше, що привернуло мою увагу, — це його унікальна формула та натуральний склад. Засіб містить екстракт гінкго білоба, олію муру-муру та екстракт кіноа, які відомі своїми корисними властивостями для шкіри.
Екстракт гінкго білоба забезпечує антиоксидантний захист, покращує кровообіг та зменшує почервоніння. Олія муру-муру глибоко зволожує, відновлює шкіру та підтримує її природний бар'єр. Екстракт кіноа насичує шкіру поживними речовинами, знімає запалення.
Після першого використання я була приємно здивована тим, як швидко лосьйон всотується, не залишаючи жодної плівки. Шкіра миттєво стає гладкою, ніжною і добре зволоженою. Особливо хочу відзначити чудовий лимонний аромат, який залишається на шкірі і дарує відчуття свіжості та комфорту протягом усього дня.
Окрім зволожувальних властивостей, Mades Cosmetics Bathique Fashion Body Milk також інтенсивно живить шкірний покрив, усуває сухість і лущення. Я помітила, що після декількох днів використання засобу моя шкіра стала більш пружною і шовковистою, зникли подразнення і почервоніння.
До речі, зараз на сайті діє чудова акція і таке молочко можна отримати у подарунок. Це чудова нагода познайомитися з брендом ближче - https://makeup.com.ua/ua/news/74447/
Я впевнена, що цей засіб стане незамінним для тих, хто цінує якісну натуральну косметику і бажає подарувати своїй шкірі найкращий догляд. Mades Cosmetics Bathique Fashion Body Milk повністю виправдав мої очікування і навіть перевершив їх, тому я з задоволенням рекомендую його всім, хто хоче відчути справжню розкіш щоденного догляду за шкірою.
Коментарі (0)