M O N D ✨️

Це точно для сухого волосся? Багатий склад, але мізерний результат

Це точно для сухого волосся? Багатий склад, але мізерний результат

Призначення: живлення, зволоження
Класифікація: натуральна
Тип волосся: сухі
Зроблено у: Польщі


Кондиціонер знаходиться у м'якій тубі об'ємом 200 мл. Покриття матове, не ковзає у руці навіть під водою. Дозатора, на жаль, немає. Як правило, з таких упаковок складно діставати засіб, коли він закінчується. Слюди не було, як і фольгованої мембрани.

Дизайн привертає до себе увагу за рахунок приємних нейтральних відтінків. На упаковці є позначки щодо переробки, а також щодо захисту тварин та веганської формули.


Задня боковина туби повністю зайнята описом... І звучить це багатообіцяюче:
Інноваційна формула на основі запатентованого комплексу Baby Hair Complex посилює стимуляцію волосяних фолікулів та зростання нового волосся.Якщо використовувати засіб регулярно, зачіска стане помітно густішою та об'ємнішою. Волосся буде зволожене і наповнене.

Так-так, кондиціонер обіцяє вплинути на шкіру голови та зростання волосся. Хоча чіткої рекомендації, щоб наносити його на коріння волосся, немає.

Склад на 99% складається із компонентів природного походження. Але все одно містить консерванти, щоб суміш могла зберігатися півроку. Також у складі є компоненти, які можуть викликати подразнення або алергічну реакцію.

Унікальні активні інгредієнти:
●Комплекс HAIRILINE – відновлює баланс мікробіома шкіри голови та продовжує життєвий цикл волосся. Має зволожуючу, поживну та зміцнюючу дію на корені волосся.
●Екстракт пажитника – зволожує волосся, утримує вологу та розгладжує, заспокоює шкіру голови.
●Екстракт авокадо - Відновлює блиск і еластичність волосся. Регенерує і розгладжує сухе та ламке волосся.
●Екстракт лайма – багатий на вітаміни: А, С, Е, К та вітаміни з групи В, а також макро- та мікроелементи. Має зволожуючі, протизапальні та освіжаючі властивості.
●Екстракт пшениці– антиоксидант, зволожувач, пом'якшуючий компонент, відновлює пошкоджене волосся, зміцнює .
●Екстракт інжиру – тонізує, очищує, зволожує, регенерує.

Це точно для сухого волосся? Багатий склад, але мізерний результат
Це точно для сухого волосся? Багатий склад, але мізерний результат

Текстура середньої густоти білого кольору. Відчувається кремовий аромат. Для довжини волосся нижче лопаток виходить велика витрата.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість кондиціонера на вологе вимите волосся, потім змийте.

Хоча виробник і не рекомендує витримувати кондиціонер на волоссі, я все ж таки даю йому кілька хвилин на дію перш, ніж змити.
Що здивувало в першу чергу, так це моментальне поглинання. Хоча, зазвичай зволожуючі маски зберігають свою маслянисту текстуру до змивання водою.

Щоб не робити поспішних висновків я тестувала кондиціонер у різний спосіб:
1. наносила як маску на всю довжину на 30 хв під теплу шапочку;
2. наносила на вологе волосся на 3-5 хвилин і змивала;
3. наносила на вологе волосся на 15 хвилин і змивала.
4. наносила як крем на чисте волосся і не змивала.

Ефект приблизно однаковий, тому немає сенсу довго витримувати кондиціонер. Якщо наносити як крем, з'являється легке розгладження, але повністю втрачається об'єм.


Результат не виправдав очікування зовсім. Зволоження волосся зберігається не більше одного дня. Та й назвати його "супер зволоженням" не можу. Деякі маски, які розраховані для нормального (не сухого) типу волосся давали мені кращий результат.
Розчісування не полегшує. Немає об'єму волосся.

Сушити потрібно виключно феном, інакше волосся максимально живе своїм життям і погано виглядає.
Потреби мого волосся не закриває, на жаль. Можу припустити, що кондиціонер підійде для повсякденного використання власницям нормального типу. Сухому і дуже сухому волоссю рекомендувати не можу.

_________
Кондиціонер для сухого волосся BeBio Natural Conditioner for Dry Hair