Делікатна пілінг-сироват ка від Nacomi
Нарешті , я повертаюсь до клубу, дякуючи новому браузеру і підсквзкам в соцмережі 🥰
Коли я отримала Пілінг-сироватку з мигдальною кислотою у милій рожевій коробочці, я була в захваті! Об’єм 30 мл і зручний дозатор-помпа роблять використання максимально комфортним. Текстура сироватки водяниста-гелева і прозора, що прекрасно наноситься на шкіру.
Ключові особливості та переваги:
- Оптимальна для чутливої шкіри: Мигдальна кислота дбайливо очищає, усуваючи ороговілий шар.
- Боротьба з дегідратацією: Активно усуває лущення, сухість та інші ознаки дегідратації.
- Регулювання роботи сальних залоз: Допомагає усунути жирний блиск та створити тривалий матовий ефект.
- Зменшення пор: Стимулює звуження розширених пор, зменшуючи їхню помітність.
- Антисептична дія: Має антибактеріальні переваги, що дуже важливо для чистоти шкіри.
- Крім того, сироватка містить лактобіонову кислоту і глюконолактон, які прискорюють регенерацію тканин. Я також помітила, як вона дбайливо відновлює пошкоджені ділянки і пом’якшує загрубілі зони. Ще однією перевагою є те, що вона зміцнює захисний бар’єр епідермісу, глибоко живлячи його.
Враження Zhukovka 🌸
Що мене справді вразило, так це результати, які я помітила вже з першого використання. Пілінг-сироватка має делікатну дію, але ефект вражаючий: моє обличчя стало виглядати більш чистим і доглянутим. Я помітила, що мигдалева кислота оптимально підходить для моєї чутливої шкіри, а також сприяє ефективному очищенню.
Її делікатна формула також освітлює пігментні плями, усуваючи тьмяність.
Продукт містить екстракт мигдального молока, кокосову воду та кінетин, що підсилює його доглядові властивості. Я однозначно рекомендую цю пілінг-сироватку всім, хто шукає ефективний та делікатний засіб для покращення стану своєї шкіри. Мій досвід використання Nacomi Next Level Mandelic Acid + PHA 10% був надзвичайно позитивним! 😉
А чим ви рятуєте свою чутливу шкіру ?
Коментарі (0)