Landor Sandorine
Ідеальний варіант на кожен день!
Про Landor 🖤! В моїх "хотілках", давно були збережені багато ароматів від цього бренду, а саме через дописи Alina_Demchenko, на її сторінку краще не заходити🤣, особливо, якщо Ви парфумерно залежна людина!
Своє знайомство я разпочала з Landor Sandorine!
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, свіжі, цитрусові
Початкова нота: Лайм, Мандарин, Солодкий горошок
Нота серця: Гарденія, Орхідея
Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Сандалове дерево
Що мені дуже сподобалось, це вибір ароматів, він величезний. А головне, це різні формати. І дуже крутий зовнішній вигляд у мініатюр.
В наявності є різні об'єми ( 1, 3, 9, 30 та 100 мл).
В мене 9 мл. Це вишуканий, лаконичний скляний флакон, в сучасному та стриманному дизаіні.
Міцне, товсте, прозоре скло, кришечка гарно закривається та вдалий розпилювач. Упакован парфум в картону коробочку.
Виглядає дуже презентабельно!
Мої враження
Одразу коли наносишь на себе парфум, відчуваєшь цитрусову свіжість, нагадує холодний, освіжаючий коктель, з різноманіттям цитрусових, переважно лайму та червоних мандарин. При цьому присутня солодкуватість, зелені солодкі ноти.
Через пів години з'являється легкий, солодкий аромат орхідеї (нагадав мені час, коли в квіткових магазинчиках були дуже популярні різні орхідеї, в коробках, одна велика квітка).
Залишається він на шкірі ванільно-мускусним шлейфом, в поєднанні з сандаловим деревом.
Мені дуже подобається коли аромат починає звучати легко та свіжо, а фінішувати більш насичено та залишати довготривалий шлейф. Тримається на шкірі години 5-6, на одязі до прання.
Sandorine для мене гарний аромат на кожен день, який полюбився саме за його загадковість та гру цікавих нот🖤
Коментарі (0)