Landor
Чи знайшла улюбленця?!
Привіт, обрала наосліп декілька пробників від Landor. Саме ті аромати, які зацікавили по піраміді та опису.
Що обрала?!
🍒Landor Tease My Cherry
🌿Landor Nyasha Top
✨Landor Moon Away For Her
Почну з Tease My Cherry🍒
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, східні, фруктові
Початкова нота: Вишня, Слива
Нота серця: Абрикос, Вишня, Гвоздика, Жасмин, Кориця, Мигдаль, Троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Кедр, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал
Хто любить все вишневе вам сюди!
Це дуже насичена стигла червоно-чорна вишня! Це той самий домашний солодкий ягідний компот. Або пиріг з солодкою вишнею та сливою, а зверху багато ванілі. А на столі стоять квіти, дрібна терпка червона гвоздика, ніжна біла троянда, та цвіт абрикоса. Це дуже теплий, затишний аромат. Який обов'язково придбаю в великому об'єму на холодну пору року!
Landor Nyasha Top
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Апельсин, Малина, Мандарин, Слива
Нота серця: Ірис, Біла фрезія, Вербена лимонна, М'ята перцева, Мигдаль
Кінцева нота: Амбра, Мускус, Пачулі
🌿Цей аромат сподобається шанувальницям вербени та цитрусових! На початку він доволі насичений, відчувається багато цитрусових, та пряна, солодка слива. Через деякий час в гру вступає вербена та лимонні ноти, вербена тут домінує. Десь далеко можно відчути аромат м'яти, але він дуже легкий. На кінець це виразний мускус, який найдовше відчувається, при цьому аромат вербени нікуди не йде.
Свіже-солодкий аромат, на літо, може бути гарним варіантом для "вербенових" поцінювачив!
Landor Moon Away For Her
Тип аромату: пряні, східні
Початкова нота: Кардамон, Кориця
Нота серця: Ваніль, Вишня, Гвоздика, Мигдаль, Пачулі, Тютюн
Кінцева нота: Боби тонка, Какао, Ладан, Сандал, Чорнослив
🖤Moon Away For Her - це мій фаворит, який хочу в повнорозмірі!
Це на початку виразний, пряний аромат кардамону та кориці (саме паличок), це дві улюблені мої спеції (ще дуже люблю аніс, і дуже хочу знайти з ним парфуми🥺!).
Через хвилин п'ять, з'являється насичений аромат, стиглої, солодкої вишні. Тут асоціація - ранок, чорна гірка кава з корицею, пиріг з вишнею та липестками мигдалю, притрушений гірким шоколадом або какао. На столі великий букет гвоздик. І десь далеко аромат приємного тютюну..... Ідеальний ранок, як на мене!
З усіх ароматів які я маю від Landor, цей став самим улюбленим!❤️
Коментарі (0)