Дарина🦉

Bibliotheque de Parfum

Bibliotheque de Parfum
Bibliotheque de Parfum

Bibliotheque de Parfum 💚

З приємного та містичного, що зі мною трапилось за останній час, це знайомство з брендом Bibliotheque de Parfum. Українська нішева парфумерія! Це гордість, радість та ще раз гордість, що в нас є такий гідний та якісний бренд!

💚Українська компанія Bibliotheque de Parfum з Харкова планує восени вийти на ринок США.

Окрім американського ринку, також планується вихід на канадський. Зараз бренд представлений офлайн у салонах краси та концепт-сторах в Польщі, Німеччини, Австрії, Італії, загалом у понад 30 країнах Європи! - Ну хіба не гордість?!

💚Для себе обрала парфум "Lost in Bali", бо почитавши піраміду, я закохалась одразу!

Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Бергамот, Кардамон, Рожевий перець, Фісташки
Нота серця: Іланг - іланг, Жасмин, Тубероза
Кінцева нота: Амбра, Бензоїн, Боби тонка, Кокос

Bibliotheque de Parfum
Bibliotheque de Parfum
Bibliotheque de Parfum
Bibliotheque de Parfum

💚Це насолода для очей! Упаковані в коробочку із замши, приємної на дотик. Гарного зеленого кольору - смарагдавого кольору. На коробці назва бренда та парфума написана золотавими літерами.

💚В середині на мене чекала приємна листівочка, з описом парфума! Навіть листівку приємно тримати в руках. Виглядає дуже мило.

Сам парфум упакован в спеціальну золотаву бумагу.

💚Флакон парфума - з товстого міцного (прозорого скла).Кругла золота кришечка, яка міцно закриваться. Вдалий розпилювач, який добре працює. Об'єм 16 мл.

Пакування 100/10, дуже гарно виглядає, презентабельно, та дорого!

💚Тож який він для мене "Lost in Bali"?!

На початку це пряний кардамон з насиченим бергамотом. Перші пів години аромат здається навіть важким, зухвалим, "дорослим" та бадьорим - і таке враження, що це саме чоловічий парфум.

Через пів години він трохи втихає, і починають з'являтися квіткові ноти. Такий цікавий перехід, який зачараровує, та зупиняє час. З'являється мікс екзотичних квітів, мені важко розібрати який, але асоціація саме з відпочинком в теплих країнах, з різноманіттям екзотичних фруктів, квітів, та рослин. Жасміну я тут не відчуваю, але є якісь пудрові ніжні квіткові ноти, яки борються з екзотичними.

Через години три, аромат знову дивує, він стає свіжим, ніби охолождує. З'являється солодкувате, вершкове кокосове молочко з ароматом моря, це дуже вдале для мене поєднання, це саме солодке море.....

Тривалість на шкірі - годин 8 я його відчуваю, на одязі до прання.

Я дуже задоволена цим ароматом, саме такий аромат має моя маленька мрія, про довгоочікуванну відпустку!

Це точно мій аромат, і не тільки на літо!

💚